googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Σαρώνει ο Σαμαράς, Βουλιάζει ο Τσίπρας!!!

Η εικόνα που αποτυπώνουν οι δύο σφυγμομετρήσεις φέρνει την ΝΔ πρώτη με προβάδισμα 2,4 έως 2,8 μονάδων. Στην δεύτερη θέση ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τρίτη έχει εδραιωθεί η Χρυσή Αυγή.
Πρώτο κόμμα με πλεονέκτημα άνω των δύο εκατοστιαίων μονάδων αναδεικνύεται η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δύο νέων δημοσκοπήσεων που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο.
Προβάδισμα 2,8 ποσοστιαίων μονάδων υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφει δημοσκόπηση της Αlco για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».
Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει την προτίμηση του 24,9% των πολιτών, ακολουθούμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ με 22,1%, τη Χρυσή Αυγή (11%), το ΠΑΣΟΚ (5,8%), τους Ανεξάρτητους Έλληνες (5,2%), το ΚΚΕ (5,1%) και τη ΔΗΜΑΡ (4,1%).

Παραπλήσια εικόνα δίνει και δημοσκόπηση της εταιρείας RASS για τον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», η οποία καταγράφει προβάδισμα της ΝΔ της τάξης των 2,4 μονάδων στην πρόθεση ψήφου.
Η ΝΔ απολαμβάνει την προτίμηση του 24,5% του εκλογικού σώματος, έναντι 22,1% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή (9,2%), το ΠΑΣΟΚ (4,7%), το ΚΚΕ (4,6%), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (4,6%) και η ΔΗΜΑΡ (3,8%).


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/233123/provadisma-ano-ton-2-monadon-sti-nd-dinoun-duo-nees-dimoskopiseis/#ixzz2UNanYnnv 



Επιτέλους,  το Γιγαντιαίο Σλάλομ Κατάβασης άρχισε κε Τσίπρα..... ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ... ΤΩΡΑ

....κρατηθείτε όρθιος, να κάνετε τουλάχιστον μία αξιοπρεπή κούρσα......!!!!!

......και η γκρίνια έρχεται..... μαζι με τη φτώχια.... άντε γειά.....!!!!!!

ΥΓ Χαιρετίσματα στον κολλητό σας Slavoj Žižek !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: