googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον κατασκευασμένο "ήρωα". Ιδού η συνεργασία του με τους Ναζί

Κατά τη διάρκεια της κατοχής οι Γερμανοί διόρισαν πρωθυπουργό ένα πολύ καλό γιατρό – γυναικολόγο. Τον Λογοθετόπουλο. Αυτός ήταν καλός επιστήμονας, αλλά με την πολιτική δεν τα κατάφερε. Άρχισε επειδή του το απαίτησαν οι Γερμανοί, να κάνει αλλαγές σε διάφορα νοσοκομεία, έδιωξε όλο το διοικητικό συμβούλιο από το Αρεταίειο και αργότερα από το «Μαρίκα Ηλιάδη»
Στο «Μαρίκα Ηλιάδη» ήταν ένας καθηγητής γυναικολογίας, τότε κορυφή.
Ο Κων/νος Λούρος (Υπάρχει και δρόμος στην περιοχή αυτή με το όνομα του). Αυτός διώχτηκε σαν «μη συμπαθών» τους Γερμανούς, οπότε παραιτήθηκε και έφυγε τελείως από εκεί, μαζί με τον γυναικολόγο Κόκκαλη.
Ο Κόκκαλης θα πάει στο ΕΑΜ, θα οργανώσει το παιδομάζωμα, θα φύγει στο παραπέτασμα και θα πεθάνει εκεί. Ο γιος του είναι ο γνωστός Σωκράτης Κόκκαλης πρόεδρος της INRACOM και του Ολυμπιακού. Ο Λούρος θα μείνει έξω από πολιτικές συγκρούσεις και θα γράψει ένα βιβλίο με τον τίτλο «Χτες» Στο βιβλίο αυτό αναφέρει ότι παραιτήθηκε από το «Μαρίκα Ηλιάδη» μαζί με όλο του το επιτελείο για να μη συνεργαστεί με τους κατακτητές. Μόνο ένας έμεινε και συνεργάστηκε με τους Ναζί ο Γρηγόρης Λαμπράκης.
 http://istoriakatoxis.blogspot.gr/2013/05/blog-post_25.html

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ''ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ''? ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΘΡΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.., (ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ), ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ