googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Για τις καθυστερήσεις αναζητήστε την Αρχαιολογία!!! Αλητείες αρχαιολόγων σε βάρος του τόπου.



Πολλοί συμπολίτες αναρωτιούνται γιατί δεν προχωρούν οι εργασίες στην οδό Μετσόβου, που έχει ανασκαφεί εδώ και αρκετές ημέρες. Η απορία γίνεται πιο έντονη αν λάβει κανείς υπόψη ότι το πρώτο στάδιο των εργασιών προχώρησε ταχύτατα, καθώς εμπλέκονται ιδιώτες και οι εργασίες γίνονταν και τις απογευματινές ώρες.
Η απάντηση είναι απλή. Ως συνήθως έχουν εμπλακεί οι αρχαιολόγοι, οι οποίοι θεώρησαν τη στιγμή κατάλληλη για να κάνουν έρευνα (τρομάρα τους!!!) στο υπέδαφος της Μετσόβου και σταμάτησαν την εξέλιξη των εργασιών. Το χειρότερο όμως είναι ότι οι αρχαιολόγοι που θα εμπλακούν θα έλθουν από τη Ρόδο, όποτε φυσικά ευκαιρήσουν.
Έτσι ο δρόμος μένει ανασκαμμένος εντείνοντας τα προβλήματα που δημιουργεί η ανάγκη εξέλιξης των έργων στη κορύφωση της τουριστικής περιόδου.
Εμείς προτείνουμε στη κυβέρνηση μια ενέργεια που θα δώσει άμεσα λύση στις αλητείες των αρχαιολόγων και θα εξοικονομήσει πόρους που διοχετεύονται σε αντιπαραγωγικές μισθοδοσίες. Κατάργηση του Υπουργείου Πολιτισμού και άμεση ένταξη σε διαθεσιμότητα όλου του άχρηστου προσωπικού του. Μόνο έτσι θα ανασάνουμε και τα έργα θα προχωρούν χωρίς καθυστερήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: