googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Επιτέλους, ξύπνησαν και βάζουν χέρι στους αναρχοαριστεριστές. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Ποινική δίωξη κατά του Π.Κωνσταντίνου για τα περί "αποσπασμάτων θανάτου"

Αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά του Πέτρου Κωνσταντίνου, επικεφαλής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και ηγετικό στέλεχος του αριστερού κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με αφορμή την ανακοίνωση-όνειδος που εξέδωσε χθες υπέρ των "δικαιωμάτων" των Αλβανών δολοφόνων της συμμορίας Μάριον Κόλα και κατά της Αστυνομίας και του Ελληνικού Στρατού. Επίσης διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και η δικογραφία κατατέθηκε στο 19ο Πταισματοδικείο.
Η δίωξη αφορά μια σειρά αδικημάτων τα οποία στοιχειοθετούνται από τους απίστευτους, ακόμα και για μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ισχυρισμούς, περί "αποσπασμάτων θανάτου της ΕΛΑΣ και του Στρατού", ενώ δικαιολογεί και εμμέσως τον θάνατο της άτυχης κοπέλας Κ.Ζώγαλη στον Ισθμό από τα πυρά των Αλβανών συμμοριτών γιατί καθώς αναφέρει "Οι πυροβολισμοί ανταλλάχθηκαν σε δρόμο με υψηλή κυκλοφορία"!
Στην ανακοίνωση υπάρχουν και άλλα απίθανα όπως ότι "εκτελέστηκαν οι Αλβανοί με απόφαση του επικεφαλής του αποσπάσματος" και άλλα που εκφεύγουν της λογικής, αλλά  μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους εχθρούς της χώρας...

Ο τύπος αυτός είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο δήμο Αθήνας. ΈΚΠΤΩΣΗ ΤΩΡΑ και αφαίρεση της ελληνικής ιθαγένειας. Να πάει να βρει τα κολλητάρια του στην Αλβανία

Δεν υπάρχουν σχόλια: