googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τους τσιγγάνους. Θλιβερά επεισόδια χθες βράδυ.

Άγρια συμπλοκή τσιγγάνων με τουρίστες χθες βράδυ (04:00 πμ) στη πλατεία Καζούλη. Δυστυχώς η ανοχή της δημοτικής αστυνομίας και η προκλητική αδιαφορία της κρατικής, έχει αποθρασύνει τους τσιγγάνους που περιφέρονται επαιτώντας, κλέβοντας και προκαλώντας στο κέντρο της πόλης.
Χθες βράδυ προσπάθησαν να κλέψουν πορτοφόλι από τουρίστες που διασκέδαζαν στη Ναυκλήρου, με αποτέλεσμα να γίνει άγρια συμπλοκή με σοβαρές ζημιές στο εστιατόριο "Μουσείο".
Η αστυνομία ως συνήθως απούσα, έφθασε ασθμαίνουσα και καταϊδρωμένη κατόπιν εορτής. Διαβάστε περισσότερα:
 http://www.aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=399710
Η κατάσταση με τους τσιγγάνους έχει φθάσει σε επικίνδυνα όρια. Οι αρμόδιοι πρέπει να φροντίσουν να τους απομακρύνουν άμεσα από το νησί, καθώς η παρουσία τους έχει εξελιχθεί σε μάστιγα και αιτία δυσφήμισης καθημερινής.
Όσο για την αστυνομία τα πράγματα είναι εξοργιστικά. Στις 4 τα ξημερώματα δεν υπήρχε αστυνομική περιπολία στη πιο ζωντανή και πολυσύχναστη περιοχή του νησιού. Πιθανώς ο κ. διοικητής εξοικονομούσε βάρδιες για να υποστηρίξει την επόμενη αστυνομική επιδρομή κατά των μοναδικών επιχειρήσεων του νησιού που αντιστέκονται στη λαίλαπα του all inclusive.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: