googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει αν ο Τσίπρας υποστηρίζεται από κόμματα της «Βορείου Κύπρου»


Κάλεσμα στον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει ευθέως για το εάν η υποψηφιότητά του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στηρίζεται από δύο κόμματα που αναγνωρίζονται ως παρατάξεις της «’Βορείου Κύπρου’» από τους «περιθωριακούς ‘συμμάχους’» του στο Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) απηύθυνε το απόγευμα της Κυριακής η Νέα Δημοκρατία, δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση των δυο πλευρών.

«Ο κ. Τσίπρας δέχτηκε την στήριξη από κόμμα της «Βορείου Κύπρου», αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο το ψευδοκράτος;», θέτει το ερώτημα η ΝΔ.

Παράλληλα, η Συγγρού επαναλαμβάνει τα ερωτήματά της για την πλατφόρμα του ΚΕΑ, που περιλαμβάνει, κατά τη ΝΔ «την ανεμπόδιστη, αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών στην Ε.Ε., [...] την άμεση κατάργηση της FRONTEX» και «την άμεση έξοδο των χωρών της Ε.Ε. από το NATO».

«Ο κ. Τσίπρας θα αγωνιστεί - όπως εξουσιοδοτήθηκε - για την ανεμπόδιστη είσοδο λαθρομεταναστών στην Ελλάδα; Ποιος τελικά θα είναι σύμμαχος της Ε.Ε. κατά τον κ. Τσίπρα, αν τελικά εναντιωθεί και με τις ΗΠΑ; Μήπως η Βόρειος Κορέα, «χώρα πρότυπο» πολλών εκ των υποστηρικτών του;», συνεχίζει η ΝΔ.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/248036/nd-o-suriza-na-apadisei-an-o-tsipras-upostirizetai-apo-kommata-tis-voreiou-kuprou/#ixzz2nZZ8uPSA
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: