googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Η απόλυτη Ξεφτίλα ενός πρώην υπουργού. Λιάπη μιας ντρόπιασες είσαι τελειωμένος.


Στη σύλληψη του πρώην υπουργού Μ. Λιάπη προχώρησε χθες, 17 Δεκ., το μεσημέρι η αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λιάπης συνελήφθη μετά από τυχαίο έλεγχο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Όλα έγιναν στη Λεωφόρο Αρτέμιδος.
Ο κ. Λιάπης κυκλοφορούσε με ένα τζιπ "Volkswagen Touareg", το οποίο "φορούσε" πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Οι πινακίδες του συγκεκριμένου οχήματος είχαν κατατεθεί στην Εφορία.
Επίσης, ο πρώην υπουργός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ το τζιπ ήταν ανασφάλιστο...
Ο κ. Λιάπης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: "Εχω κάνει αυτοσχέδιες πινακίδες για να κάνω βόλτες", αφήνοντάς τους άφωνους.
Ο Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη, οδηγήθηκε στο τμήμα Τροχαίας Αγίας Παρασκευής και στη συνέχεια στον αρμόδιο εισαγγελέα.Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/383068/synelifthi-o-proin-ypoyrgos-mihalis-liapis-vid#ixzz2noRzihhp

Μετά τη σύλληψή του στη Λούτσα, ο πρώην υπουργός Μιχ. Λιάπης οδηγήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Αγ. Παρασκευής στον εισαγγελέα.
Εις βάρος του πρώην υπουργού Μεταφορών ασκήθηκε δίωξη για ψευδή βεβαίωση και πλαστογραφία, καθώς, ενώ εμφανιζόταν να έχει θέσει σε καθεστώς ακινησίας το Volkswagen Touareg (προκειμένου προφανώς να μην πληρώνει τέλη κυκλοφορίας), εντοπίστηκε χθες το πρωί από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ να οδηγεί το εν λόγω όχημα με πλαστές πινακίδες. Αργά χθες το απόγευμα ο Μιχάλης Λιάπης οδηγήθηκε στο Β΄ Αυτόφωρο από όπου πήρε προθεσμία για να δικαστεί τη 19η Δεκεμβρίου.
Κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα ο πρώην υπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων: «Τον Αύγουστο κατέθεσα τις πινακίδες για οικονομικούς λόγους, για το τεκμήριο. Συνταξιούχος είμαι. Η κρίση είχε αγγίξει κι εμένα. Δεν λέω ότι είμαι φτωχός. Το αυτοκίνητο το είχα σε μια αποθήκη στο Π. Ράφτη και επειδή θα έφευγα για Ασία, φοβήθηκα για την μπαταρία. Είχα πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013. Ασφάλεια δεν είχα γιατί δεν το κυκλοφορούσα. Ηταν η κακιά η ώρα, θα τιμωρηθώ όπως πρέπει».
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_18/12/2013_532751


Δεν υπάρχουν σχόλια: