googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Χάθηκε το εξάμηνο στη Νομική Αθηνών με απόφαση της Σχολής. Σε απόγνωση χιλιάδες γονείς και φοιτητές από την καταστροφική τακτική ΣΥΡΙΖΑ και Πελεγκρίνη!!!


Χαμένο θεωρείται το εξάμηνο για τη Νομική Σχολή Αθηνών. Το τμήμα Νομικής συνεδρίασε το πρωί της Τετάρτης σε μια συνάντηση που οργανώθηκε με μυστικότητα, καθ' ότι οι καθηγητές του ιδρύματος συχνά έχουν να αντιμετωπίσουν εισβολές φοιτητών που διακόπτουν τη λήψη αποφάσεων.
Η απόφαση είναι πιθανόν να λειτουργήσει σαν ντόμινο και να χαθεί το εξάμηνο και για τους φοιτητές άλλων  τμημάτων του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η κατάσταση αυτή έχει οδηγήσει σε απόγνωση χιλιάδες φοιτητές και τους γονείς τους καθώς επιβαρύνονται με το κόστος χρηματοδότητης ενός ακόμα εξαμήνου, ενώ οι τελειόφοιτοι χάνουν τα μεταπτυχιακά που είχαν προγραμματίσει. Όλα αυτά γιατί ο κ. Τσίπρας και ο κολλητός του "θεατρίνος" - πρύτανης επιχείρησαν να δημιουργήσουν πολιτικό ζήτημα και κοινωνική αναταραχή με στόχο την κυβέρνηση και την κοινωνική ομαλότητα. 
Για πολλοστή φορά βέβαια απέτυχαν όμως τώρα είναι η ώρα να πληρώσουν τον λογαριασμό. Οι ευρωεκλογές δεν θα αργήσουν και είναι μια ευκαιρία οι πολίτες να στείλουν μήνυμα αγανάκτησης στο κόμμα των αναρχοαριστεριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: