googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ότι και να λέει ο υπουργός, τα συνδικαλιστικά κεκτημένα είναι υπεράνω νόμων. Δημόσια διοίκηση για κλάματα!!!

Μαρούσι   25 – 11 - 2013
Αρ.Πρωτ.  Βαθμός Προτερ
Φ.351.5/ 100 / 179629 /Δ1

ΑΔΑ: ΒΛ1Υ9-ΠΜΧ


 ΠΡΟΣ:  1. Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
2. Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Θέμα: « Τακτικές συνελεύσεις συνδικαλιστικών οργανώσεων εκπαιδευτικών »

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 παρ. 3 του Ν. 1264/1982, ( ΦΕΚ 79 τ. Α΄ ),   « Οι τακτικές ή έκτακτες συνελεύσεις της πιο αντιπροσωπευτικής συνδικαλιστικής οργάνωσης συνέρχονται εκτός χρόνου απασχόλησης…..»
Λαμβάνοντας υπόψη την ανωτέρω διάταξη, το συμφέρον των μαθητών και την ανάγκη της εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων, οι γενικές συνελεύσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εκπαιδευτικών, θα πρέπει να πραγματοποιούνται εκτός χρόνου απασχόλησης.                                                            

                                                        O ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ                                                ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ


ΥΓ: Κλειστά και σήμερα τα σχολεία.  

Παρά τις χαμένες ώρες από τις τσιπροκίνητες απεργίες και καταλήψεις και παρά την νομοθεσία (άρθρο 16 παρ. 3 του Ν. 1264/1982) που με σαφήνεια ορίζει ότι  « Οι τακτικές ή έκτακτες συνελεύσεις της πιο αντιπροσωπευτικής συνδικαλιστικής οργάνωσης συνέρχονται εκτός χρόνου απασχόλησης…..», τα σχολεία είναι σήμερα κλειστά για να διαλογιστούν λίγες δεκάδες κομμουνιστών. Η ψηφοφορία ούτως ή άλλως θα γίνει μετά τις 14:00, δηλαδή εκτός ωραρίου οπότε η χαμένη διδακτική ημέρα είναι μια ακόμα αριστερίστικη συνδικαλιστική πρόκληση σε βάρος του κοινωνικού συνόλου. Όσοι για λόγους δημοσίων σχέσεων συγκαλύπτουν τέτοιες ενέργειες από τη θέση ευθύνης που κατέχουν έχουν τεράστιες ευθύνες που οι αρμόδιοι οφείλουν να αναζητήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: