googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Δήμας ή πείνα και εξαθλίωση. Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές να απαλλαγούν από τη δυσωδία των Τσιπροκαμμένων.

Σε λίγο θα ξεκινήσει η κρίσιμη τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Δυστυχώς η εκλογή ενός χωρίς αρμοδιότητες πολιτειακού παράγοντα δίνει τη δυνατότητα στη "πολιτική συμμορία" αριστεριστών, χρυσαυγιτών και καμμένων μυαλών να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές, που θα έχουν καταστροφικό αποτέλεσμα και πιθανότατα θα μας βγάλουν εκτός Ευρώ και Ευρωζώνης. 
Δυστυχώς οι θυσίες μας θα τιναχτούν στον αέρα και η οικονομική κρίση θα ενταθεί σε βαθμό ασύλληπτο. Όπως δήλωσε πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης «δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες για το τι θα γίνει εάν υλοποιήσει τα μισά από όσα υπόσχεται" δείχνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και αναφέροντας χαρακτηριστικά πως εάν τα υλοποιήσει «θα τινάξει τα πάντα στον αέρα», ενώ ο Θάνος Τζήμερος προβλέπει ουρές σε ΑΤΜ, βενζινάδικα και Supermarkets.
Ειδικά εδώ στα νησιά μας που η παραγωγή ηλεκτρισμού στηρίζεται αποκλειστικά στο πετράλαιο, εμείς τολμάμε να προβλέψουμε και πολύωρες "ρομαντικές" διακοπές ηλεκτροδότησης. Όσο για την τουριστική σεζόν αυτή θα είναι μια χαμένη υπόθεση με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ας ελπίσουμε ότι έστω και την ύστατη ώρα ο Θεός της Ελλάδος θα βάλει το χέρι του και θα φωτίσει αυτούς που θα κρίνουν την πορεία της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: