googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Σαμαρά μάζεψε τους για να κερδίσεις τον λαό. ΣτΕ: Αντισυνταγματικές και οι περικοπές στις αποδοχές των πανεπιστημιακών

Νέοι φόροι υπέρ δικαστών και ένστολων
Συνεχίζουν οι κ. δικαστές του ΣΤΕ να προκαλούν και να βγάζουν άθλιες αποφάσεις σε βάρος του λαού. Με πρόσφατη  απόφαση τους "Αντισυνταγματικές κρίθηκαν από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας οι περικοπές στις αποδοχές των πανεπιστημιακών στο πλαίσιο των μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής. Το Ανώτατο Δικαστήριο με την απόφασή του δεν αναγνωρίζει στους πανεπιστημιακούς αναδρομικά από τον Αύγουστο του 2012, οπότε έγιναν με νόμο οι τελευταίες περικοπές στις αποδοχές τους, κρίνει όμως ότι οι αποδοχές των πανεπιστημιακών πρέπει από την 1η του νέου χρόνου, να επανέλθουν στα επίπεδα που ήταν τον Αύγουστο του 2012. Οι μόνοι στους οποίους η απόφαση αναγνωρίζει και αναδρομικά, είναι τρεις πανεπιστημιακοί που προσέφυγαν στο ΣτΕ".
Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/272165/ste-adisudagmatikes-kai-oi-perikopes-stis-apodohes-ton-panepistimiakon/#ixzz3NJQtIFUK 
Έτσι λοιπόν η κυβέρνηση θα πρέπει να πάρει νέα μέτρα και να περικόψει δαπάνες σε βάρος των μεροκαματιάρηδων και των ανέργων για να επανέλθουν οι μισθοί των "εκλεκτών" σε επίπεδα προ κρίσης. 
Είναι καιρός όλοι εμείς που υποφέρουμε και βάζουμε πλάτη για να ορθοποδήσει η οικονομία να ξεσηκωθούμε και να πούμε το μεγάλο ΌΧΙ. Να απαιτήσουμε η κυβέρνηση να μη δώσει ούτε ένα Ευρώ σε αναδρομικά και αυξήσεις για δικαστές, ενστόλους και πανεπιστημιακούς.
Να απαιτήσουμε και να πετύχουμε την οικονομική πολιτική να χαράζει η εκλεγμένη κυβέρνηση και όχι ανεύθυνοι - παρτάκηδες δικαστές.
Αν δεν αντιδράσουμε την ευθύνη για τα νέα μέτρα θα την έχουμε εμείς και όχι η τρόικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: