googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Χρυσαυγίτες, Αριστεριστές και Καμμένα Μυαλά κατά της χώρας!!! Αντώνη προκήρυξε άμεσα εκλογές και άστους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

O κ. Αποστολόπουλος όρθιος πίσω από τον Νότη Μαριά
Για πρώτη φορά στα χρονικά μια τόσο ετερόκλητη συμμαχία απειλει τη χώρα, διαλύει την οικονομία και τινάζει στον αέρα τις θυσίες μας. Οι κάθε λογής τσιπροκαμμένοι συστρατεύονται με τους γερμενήδες και τους κασιδιάριδες, με στόχο τη χώρα. Αλήθεια αξίζει να παλεύει κανείς για ένα λαό που στέλνει τους κάθε λογής χαϊκάληδες, καταληψίες, θεατρίνους, λαϊκιστές και τοκογλύφους στη Βουλή;
Αντώνη κάνε τώρα την κίνηση ματ. Μην προχωρήσεις στην  τρίτη ψηφοφορία. Προκήρυξε άμεσα εκλογές. Για να καταλάβουν οι λαϊκιστές και οι θεατρίνοι τι σημαίνουν οι επιλογές τους και να τεθεί ο λαός προ των ευθυνών του.
Έκανες πολύ περισσότερα από όσα όφειλες στη πατρίδα. Σήκωσες στους ώμους την "κόπρο" της οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και ειδικά του Ανδρέα Παπανδρέου.
Φθάνει μέχρι εδώ, πάτα φρένο  και βάλε τους άλλους να τα βγάλουν πέρα στα δύσκολα. 'Άστους να τρέχουν αυτοί να μαζέψουν 180 κουκιά για να βγάλουν πρόεδρο. Άστους να πνιγούν στα αδιέξοδα της πολιτικής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: