googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Αναβρασμός στη ΝΔ -Τι δεν είπε ο Σαμαράς, τι ζητούν οι δελφίνοι

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Τι δεν είπε ο Αντώνης Σαμαράς στο αποψινό διάγγελμα
Ο Αντώνης Σαμαράς στο αποψινό του διάγγελμα αναγνώρισε την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά «η ΝΔ έμεινε όρθια, η ΝΔ άντεξε, η ΝΔ έχασε μόνο δύο μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του 2012». Πληροφορίες ανέφεραν νωρίτερα ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα ανακοίνωνε στο διάγγελμά του ότι θα πραγματοποιηθεί Συνέδριο της ΝΔ, αλλά ο κ. Σαμαράς δεν έκανε καμμία νύξη για συνέδριο και θέμα ηγεσίας.
Τι ζητούν οι δελφίνοι του Σαμαρά
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, «καραμανλικοί» και «μητσοτακικοί» έχουν προχωρήσει ήδη τις συζητήσεις για την επόμενη μέρα. Ζητούν από τον Αντώνη Σαμαρά να παραιτηθεί και η ΝΔ να οδηγηθεί άμεσα σε Συνέδριο «ιδεών και θέσεων». Κατηγορούν τον πρώην πρωθυπουργό για «δεξιά στροφή» και σοβαρά επικοινωνιακά λάθη κατά την προεκλογική περίοδο. Εγκυρότατες πληροφορίες αναφέρουν ότι προκρίνουν για μεταβατικό πρόεδρο της ΝΔ τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, πρώην πρόεδρο της Βουλής.
Ο ίδιος ο κ. Μεϊμαράκης, μιλώντας με δημοσιογράφους, ανέφερε: «Εγώ δεν θα αμφισβητήσω τον Αντώνη Σαμαρά. Θα κινηθώ μόνο αν ο ίδιος παραιτηθεί ή αν μου το ζητήσει η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ».

Πηγή: Αναβρασμός στη ΝΔ -Τι δεν είπε ο Σαμαράς, τι ζητούν οι δελφίνοι [εικόνες] | 

Δεν υπάρχουν σχόλια: