googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Για να ξέρουμε ποιους ψηφίζουμε: Κική Μακρή, υποψήφια του ΚΚΕ. Ψήφισε με ταξικό μίσος κατά των επαγγελματιών, θυμάτων της συμμορίας Κιλιμάτων, στην Τοπική Επιτροπή του ΙΚΑ.

Η υπόθεση της συμμορίας Κιλιμάτων έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και έχει οδηγήσει δεκάδες μικρές επιχειρήσεις στα όρια της βιωσιμότητας καθώς είναι υποχρεωμένες πέρα από τα δυσβάσταχτα πάγια έξοδα να πληρώνουν υπέρογκα ποσά σε ρυθμίσεις, προκειμένου να αποφύγουν κατασχέσεις, δεσμεύσεις λογαριασμών και άλλα αναγκαστικά μέτρα.
Η όποια ελπίδα μηδενισμού των προσαυξήσεων έσβησε με τις άθλιες και αστήρικτες αποφάσεις της Τοπικής Επιτροπής του ΙΚΑ. Η επιτροπή είναι τετραμελής και αποτελείται από εκπρόσωπο του επιμελητηρίου, του εργατικού κέντρου, της επιθεώρησης εργασίας και του ΟΑΕΔ,  η οποία μάλιστα προεδρεύει της επιτροπής.
Δυστυχώς κατά την εκδίκαση των ενστάσεων η εκπρόσωπος του εργατικού κέντρου και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, συνέπραξε με την πρόεδρο της επιτροπής και ψήφισαν από κοινού  υπέρ της απόρριψης των ενστάσεων και της μη διαγραφής των προσαυξήσεων. Στις περισσότερες μάλιστα περιπτώσεις οι ενστάσεις απορρίφθηκαν με την "διπλή" ψήφο της προέδρου, επειδή υπήρχε ισοψηφία. Στόχος της άθλιας αυτής ενέργειας είναι προφανώς η πλήρης αποθάρρυνση των θυμάτων απατεώνων λογιστών και η συγκάλυψη των σκανδάλων όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν.
Στην κυρία αυτή οι επιχειρηματίες και οι πολίτες της Κω,  έχουν την ευκαιρία να δώσουν μια εξόχως πολιτική απάντηση μαυρίζοντας την με πάθος και στέλνοντας την να μαζέψει ψήφους από τους υπόδικους που με την ψήφο της προστάτευσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: