googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Η Αριστερά, όπου κυβέρνησε έφερε πείνα, χάος και λεηλασίες.


Φοβίζει τους Έλληνες ο Τσιπρας με οσα λεει για το χρέος, εστιάζει σ αυτο πανικοβαλλοντας τους Έλληνες αλλα δεν λεει τιποτα για το τι πυροδότησε το χρέος.Δεν λεει τιποτα για τις παθογένειες που πρεπει να διορθωθούν αμεσα για να μην ζήσουμε χειρότερα.
Το χρέος λοιπόν φιλοι μου οταν ειναι εξυπηρετουμενο δεν ειναι προβλημα.
Προβλημα ειναι η ανεργια , τα μειωμένα εισοδήματα των Ελλήνων, το κοινωνικο κράτος και η πολυγλωσσία των κομμάτων που δεν μιλούν ξεκάθαρα στους Έλληνες και ωραιοποιούν καταστασεις αποκρύπτοντας πολλες φορες την αλήθεια πη σε άλλες περιπτώσεις την παραποιούν.
Τα όσα ζήσαμε στην χρεοκοπία του 1922 έπρεπε να μας έχουν διδάξει .
Αντι αυτού κάνουμε πάλι τα ίδια λάθη.
Ο μηχανισμός στήριξης του Ντραγκι που αμέσως τον οικειοποιήθηκε ο Τσιπρας προϋποθέτει την ολοκλήρωση του προγράμματος και την αποδοχη καποιων πραγμάτων.
Με την τακτική Τσίπρα κινδυνεύουμε να ειναι ολη η Ευρωπη στη χαλαρωση, στη χρηματοδότηση για αναπτυξη κι εμεις να περιδιαβαινουμε τη Λατινική Αμερική για να υιοθετήσουμε σύστηματα αποτυχίας .
Προσέξτε φιλοι μου ...μην παρασυρθείτε απο τα ψέματα Τσίπρα, μην εγκλωβιστειτε στα αδιέξοδα της Αριστεράς, που οπου κυβέρνησε δεν έφερε την ευημερία ...
Καλη σας ημερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: