googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Φρένο στα ψεύδη Καμμένου. Εξώδικη δήλωση του Αστυνομικού που συκοφαντήθηκε!!!

Με εξώδικη δήλωση προς τον κ. Καμμένο, ο Σταύρος Κοτσιόπουλος:
1) Διαμαρτύρεται έντονα για το ψευδές και συκοφαντικό περιεχόμενο της ανάρτησης του κ. Καμμένου ,
2) Τον καλεί εντός προθεσμίας τριών (3) ημερών, που λήγει στις 29/8/2015, να ανακαλέσει, με ανάλογη ανάρτηση το ψευδές και συκοφαντικό περιεχόμενο της προηγούμενης ανάρτησής του,
3) Του δηλώνει ότι, σε περίπτωση μη αποκατάστασης της αλήθειας, θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του καταφεύγοντας στη δικαιοσύνη για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που έχει υποστεί από την παράνομη σε βάρος του συμπεριφορά του Προέδρου των ΑΝ.ΕΛ.
Πρέπουσα αντίδραση σε μια απαράδεκτη συμπεριφορά του θεσιθήρα πολιτικάντη του ψεύδους και της αναξιοπιστίας. Ο κ. Καμμένος πρέπει να καταλάβει ότι η αυθόρμητη συγκέντρωση των επαγγελματιών του λιμανιού και οι συνακόλουθες διαμαρτυρίες οφείλονται στην άθλια κυβερνητική πολιτική και στις δικές του "κωλοτούμπες" σε βάρος των νησιωτών. Όπως έχουμε γράψει  "Πήρε αυτό που του αξίζει. Το συνεταιράκι του Τσίπρα αντιμετώπισε την οργή των Κώων και έτρεξε κυνηγημένος να χωθεί στο γραφείο του Κυρίτση ενώ έπεφταν βροχή τα αυγά και τα μπουκάλια." Πέρα από αυτά επέλεξε να συκοφαντήσει τον συγκεκριμένο αστυνομικό προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την λαϊκή αποδοκιμασία. Όμως τώρα βρίσκεται ενώπιον των συνεπειών των αλλοπρόσαλλων ενεργειών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: