googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Εμπαιγμός χιλιάδων εκπαιδευτικών. Στον αέρα οι αποσπάσεις!!!

Φωτογραφία του χρήστη Το Παρατηρητήριο.
Ενώ όλα είναι έτοιμα οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ δεν προλαβαίνουν να γίνουν σήμερα. Ο λόγος είναι το κενό που θα υπάρξει από την παραίτηση της κυβέρνησης μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων της υπηρεσιακής. (Παράλληλα χρειάζεται και μία απόφαση επιτροπής του ΣτΕ η οποία, όπως συνηθίζεται, θα ληφθεί χωρίς πρόβλημα).
Ωστόσο, όπως φαίνεται, χιλιάδες εκπαιδευτικοί, την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου δε θα γνωρίζουν που θα πρέπει να παρουσιαστούν. Είναι λυπηρό, το γεγονός ότι για μία ακόμη φορά, διαλύεται ο οικογενειακός προγραμματισμός χιλιάδων οικογενειών ενώ παράλληλα αναμένεται να χαθούν χιλιάδες ώρες μαθημάτων λόγω κακού προγραμματισμού από το υπουργείο.
Πρόκειται καθαρά για ένα ζήτημα κακής οργάνωσης που ελάχιστη εώς καθόλου σχέση έχει με τα μνημόνια και τους κακούς εταίρους!!!
Maria Maniati Να προσθέσω ότι έχουν γίνει ήδη οι αποσπάσεις στα... γενικά αρχεία του κράτους, σε σχολεία της Αργεντινής, Γερμανίας κλπ., β΄φάση αποσπάσεων στις περιφερειακές διευθύνσεις κ.ά.Όπως αντιλαμβάνεσαι μόνο στο Νότιο Πόλο δεν έχουν στείλει εκπαιδευτικούς ακόμη... Προφανώς τα σχολεία στην Ελλάδα δεν είναι τόσο σημαντικά. Όσο για τους εκπαιδευτικούς; Τους έχουν όλοι γραμμένους!!! Κανέναν δεν ενδιαφέρει εάν περιμένεις στην οργανική σου πληρώνοντας αδρά ξενοδοχείο και σέρνοντας μαζί μωρά με την πραμάτεια τους!!! Κάθε χρόνο τα ίδια... Έλεος πια με την αναισθησία τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: