googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Τα μπλόκα στην Ειδομένη προκάλεσαν ζημιά 800 εκατ. ευρώ στις μεταφορικές εταιρίες -Οργή κατά της κυβέρνησης

(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Την απόγνωση αλλά και την οργή για τη στάση της κυβέρνησης εξέφρασε ο Αναστάσιος Σεχπερίδης, εκπρόσωπος των μεταφορικών εταιριών  μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι. 
«Προϊόντα έχουν λήξει... Προβαίνουμε σε αναγκαστικές άδειες για να μην απολυθεί κόσμος ή γίνει μείωση μισθών» τόνισε υπογραμμίζοντας «μας κοροϊδεύουν... 32 μέρες είναι κλειστή η γραμμή, έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ, έχουμε ζημιά 800 χιλιάδες ευρώ, και έχουμε χάσει την αξιοπιστία μας στο εξωτερικό, δεν έχουν καταλάβει τι έγινε στην Ελλάδα...».
«Είναι αδικαιολόγητο η γραμμή να κλείνει 32 μέρες, υπάρχουν συμβόλαια που δεν μπορούν να τηρηθούν...» πρόσθεσε ο κ. Σεχπερίδης.
«Μας είχαν υποσχεθεί ότι θα ανοίξει η γραμμή στις 4 Απριλίου, μετά στις 11, μετά στις 18... Χθες για δύο ώρες άνοιξε η γραμμή. Ο κ. Τόσκας μάς είχε πει ότι θα ανοίξει στις 11 του μηνός, είχαν πει ότι είναι θέμα ημερών... Θα ανοίξει το Πάσχα; να μας πουν τι κάνουμε» δήλωσε ο Αναστάσιος Σεχπερίδης.
Όπως εξήγησε από το «μπλόκο» στην Ειδομένη χάνει πάρα πολλά λεφτά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και τα λιμάνια, καθώς οι εταιρίες, με ζημία, μεταφέρουν τα φορτία τους μέσω Αλβανίας και Βουλγαρίας. «Η Cosco κάνει υπομονή, πάει μέσω Βουλγαρίας» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: