googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τους λάθρο: Κραυγή αγωνίας πέντε Δημάρχων για τον καταυλισμό-γκέτο του Ελληνικού


Κραυγή αγωνίας εκπέμπουν πέντε δήμαρχοι των Νοτίων Προαστίων για τα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό με τις χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες που συνωστίζονται - στοιβάζονται σε εγκαταστάσεις ακατάλληλες για ανθρώπινη παραμονή και διαβίωση. 
Μετά την ευρύτατη δημοσιότητα που πήραν τα έγγραφα τόσο του ΚΕΕΛΠΝΟ όσο και της ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ Α.Ε, η νέα Ειδομένη που φαίνεται να διαμορφώνεται σιωπηλώς και ατύπως στο πρ. αεροδρόμιο του Ελληνικού δημιουργεί ακόμα περισσότερες ανησυχίες στις δημοτικές αρχές των όμορων και παραπλήσιων με το αεροδρόμιο Δήμων. 
Οι απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής και ο τρομακτικά μεγάλος αριθμός των ανθρώπων που συνωστίζονται σε χώρους ακατάλληλους οδήγησαν πέντε δημάρχους, σαν ύστατο μέσο αφύπνισης της Πολιτείας, στη σύνταξη ανοιχτής επιστολής με αποδέκτες πρωτίστως τον Πρωθυπουργό και ακολούθως τους υπουργούς Κουρουπλή, Φλαμπουράρη, Ξανθό, Βίτσα, Μουζάλα και Τόσκα. 
Οι δήμαρχοι Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και ο Δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με την ανοιχτή επιστολή, καλούν την κυβέρνηση προτού να είναι πολύ αργά να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, της δημόσιας ασφάλειας και της εικόνας της χώρας. 
Τέλος ζητούν επιτακτικά από την κυβέρνηση να τους ενημερώσει ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα για την πλήρη εκκένωση του Ελληνικού. Από την απάντηση την οποία θα λάβουν θα αποφασίσουν εάν θα πραγματοποιήσουν κοινή συνέντευξη τύπου για το πρόβλημα του Ελληνικού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.vimaonline.gr/20/article/23839/kraugi-agonias-pede-dimarhon-gia-ton-kataulismo-geto-tou-ellinikou?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: