googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ατύχημα που δεν έπρεπε να έχει συμβεί»

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ατύχημα που δεν έπρεπε να έχει συμβεί»
«Πέρα από το τρίτο Μνημόνιο τώρα του έχουν βάλει και "κάβα" Μνημόνιο» είπεο πρώην πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Θυμάμαι έλεγαν προεκλογικά πως δε θέλουν το ΦΠΑ στο 23% και τώρα φέρνουν 24%… Τώρα μας λέει και το άλλο παραμύθι. Ότι δήθεν τα ίδια μέτρα θα ήμασταν υποχρεωμένοι να τα παίρναμε κι εμείς. Άλλα εμείς βγαίναμε από τα Μνημόνια»
«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει παντού, καταρρέει δημοκοπικά, αλλά και ηθικά», υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μιλώντας από το βήμα του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε πως η ΝΔ βρίσκεται στο «κατώφλι μιας νέας νίκης» για το καλό της Ελλάδας.
Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι «το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς έχει γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο».
«Περάσαμε πολλά, δύσκολα, αλλά τα περάσαμε με το κεφάλι ψηλά», ανέφερε ο κ. Σαμαράς υπεραμυνόμενος της πολιτικής που χάραξε η ΝΔ επί των ημερών.στην έναρξη της ομιλίας του στο συνέδριο της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. «Ως παράταξη πρέπει να είμαστε περήφανοι για την ιστορική μας διαδρομή», είπε.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ίδιος το λάθος. Είναι το ατύχημα που δεν έπρεπε να έχει συμβεί», σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός, επιτιθέμενος στην κυβέρνηση και προσέθεσε πως οι Έλληνες γνωρίζουν σήμερα, 15 μήνες μετά τον Ιανουάριο του 2015, ποια παράταξη είπε την αλήθεια..
Διαβάστε περισσότερα: 
http://www.protothema.gr/politics/article/572835/samaras-o-suriza-itan-to-atuhima-pou-den-eprepe-na-sumvei-/

Δεν υπάρχουν σχόλια: