googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

«Ασυλία» στους… Ρουβίκωνες, με υπογραφή Βούτση

«Ασυλία» στους… Ρουβίκωνες, με υπογραφή Βούτση
Την πολιτική της πλήρους ανοχής απέναντι σε κάθε ακραία έως παράνομη πράξη, αρκεί αυτή να έχει την επίφαση ενός απολύτως παρεξηγημένου «ακτιβισμού», επιβεβαιώνει στην πράξη, ως κεντρική πολιτική επιλογή και στάση της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης
Με την απαντητική επιστολή που έστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την περιβόητη εισβολή της ομάδας «Ρουβίκωνας» στο προαύλιο του κοινοβουλίου και τη μετέπειτα εντολή στην αστυνομία να αφήσει ελεύθερα τα μέλη της οργάνωσης, ο κ. Βούτσης κλείνει το μάτι σε οποιονδήποτε κινείται στα όρια της παρανομίας και καταφεύγει ακόμη και στη βία, στο όνομα μίας δήθεν διαμαρτυρίας. Ταυτόχρονα καθιστά εξαιρετικά δυσδιάκριτα τα όρια ανάμεσα στην καλώς εννοούμενη κοινωνική αντίδραση και στις ακραίες δράσεις τέτοιων ομάδων, θέλοντας προφανώς να εκπέμψει ένα σήμα αριστεροσύνης. Την ίδια ώρα βέβαια, η αστυνομική βία απέναντι σε υγιείς συλλογικές εκφράσεις διαμαρτυρίας, ειδικά όταν αυτές απειλούν την μακαριότητα του Μεγάρου Μαξίμου, ή και το προφίλ του πρωθυπουργού, επιστρατεύεται χωρίς αιδώ και με ένταση, αναδεικνύοντας την υποκριτική στάση των κυβερνώντων!
Ειδικά για την ομάδα «Ρουβίκωνας», η οποία αρέσκεται και σε πράξεις ωμής βίας, η «προστασία» που της παρέχει το κυβερνών κόμμα είναι από περίεργη έως προκλητική. Ενθαρρύνοντάς την ουσιαστικά να κλιμακώσει τις ακραίες ενέργειες προς κάθε κατεύθυνση.
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.protothema.gr/politics/article/701958/asulia-stous-rouvikones-me-upografi-voutsi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: