googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Κομισιόν: Ανοίγουν οι πύλες της ΕΕ για Σκόπια και Αλβανία. Τα ξεπούλησαν όλα οι εθνοπροδότες!!!

Κομισιόν: Ανοίγουν οι πύλες της ΕΕ για Σκόπια και Αλβανία
«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα προτείνει στα κράτη-μέλη, σύντομα, πιθανότατα μέχρι το καλοκαίρι, την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων» με την Αλβανίακαι την ΠΓΔΜ, δήλωσε ο Γιοχάνες Χαν, αρμόδιος Επίτροπος για την Διεύρυνση, στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt».
«Οι πολίτες αυτών των χωρών αξίζουν αυτήν την συγκεκριμένη ευρωπαϊκή προοπτική. Πιστεύουμε ότι και οι δύο χώρες εφήρμοσαν στο παρελθόν σημαντικές μεταρρυθμίσεις και έτσι απέκτησαν το δικαίωμα για ένα τέτοιο βήμα» σχολίασε ο αρμόδιος για την Διεύρυνση κοινοτικός Επίτροπος, για να προσθέσει: «Η Αλβανία για παράδειγμα έκανε μεγάλες προόδους στον αγώνα κατά του οργανωμένου εγκλήματος». 
Η εκτίμηση αυτή του κ. Χαν, αξίζει να σημειωθεί, έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με όσα έλεγε τον περασμένο Οκτώβριο ο Αμερικανός πρέσβης στα Τίρανα, Ντόναλντ Λου. Όπως έγραφε τότε ο αλβανικός Τύποςο πρέσβης των ΗΠΑ, ευθέως και ονομαστικά, κατηγόρησε δικαστήρια και γενικότερα το σύστημα Δικαιοσύνης, που αφήνει ελευθέρους εγκληματίες και διακινητές ναρκωτικών και δεν προστατεύει τους πολίτες.
Διαβάστε περισσότερα: 
http://www.protothema.gr/world/article/763798/i-komision-anoigei-tis-pules-tis-ee-gia-skopia-kai-alvania/

Δεν υπάρχουν σχόλια: