googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Κάνουν τα πάντα για να δυσκολέψουν τον κόσμο. Προκαλεί η ΕΛΑΣ και κλείνει τους σταθμούς του Μετρό κοντά στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!!!

Προκαλεί και πάλι η ηγεσία της ΕΛΑΣ.Mε εντολή της Αστυνομίας την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου θα κλείσουν στις 10:00 οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια.
Μετά από αυτό για να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να πάνε στο συλλαλητήριο πρέπει να αποβιβαστούν σε Ευαγγελισμό, Μοναστηράκι και Ακρόπολη.
Το κλείσιμο των σταθμών του Μετρό γίνεται ουσιαστικά για να δυσκολέψει την μετακίνηση των διαδηλωτών. Είναι σαφές ότι η ΕΛΑΣ έχει εξελιχθεί σε πειθήνιο όργανο των αριστεροφασιστών της κυβέρνησης και φροντίζει να ικανοποιεί κάθε τους επιθυμία.
Οι προτεραιότητες τους δεν είναι η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση του πολίτη αλλά η προστασία των μπαχαλάκηδων και των λαθροεισβολέων. 
Εμείς ρωτάμε δημόσια. Πότε θα στείλουν μερικές διμοιρίες για να καταλύσουν το κράτος των μπαχαλάκηδων στα Εξάρχεια. 
Πότε θα σταματήσουν την ανομία και το παραεμπόριο μέσα στην ΑΣΟΕ; 
Πότε θα σταματήσουν τις εγκληματικές ενέργειες μέσα στην Πανεπιστημιούπολη; 
Πότε θα μας πουν τι έγιναν τα όπλα που εξαφανίστηκαν μέσα από το ΑΤ Κω; Πότε θα μας πουν τι θα κάνουν με τους αστυνομικούς που συνέλαβαν, κακοποίησαν και κράτησαν παράνομα τους νέους της Κω, τώρα που έχει αποδειχθεί ότι αυτές οι αλητείες στηρίχθηκαν στις ψευδείς και κατασκευασμένες  καταθέσεις των μελών της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης που έδρασε μέσα στους κόλπους της Αστυνομίας, για να στηρίξει τις κυβερνητικές αθλιότητες σε βάρος των Κώων;

Δεν υπάρχουν σχόλια: