googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Πρόεδρος εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ: «Κακοστημένη διαδικασία τα της κρύπτης! Ας ανοίξουν το τηλέφωνο της κ. Παπασπύρου»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕΕΛΠΝΟ
Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής, μίλησε στον Πέτρο Κουσουλό και στο ραδιόφωνο του Alpha και σχολίασε τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις περί… κρύπτης στα γραφεία του Κέντρου Ελέγχου στην οποία υπάρχουν πολύτιμα έγγραφα.
Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων είχε να πει με αρκετή δόση χιούμορ: «Ναι, βέβαια, βρέθηκε και ο τάφος του Φαραώ και του Μεγάλου Αλεξάνδρου» και στη συνέχεια σοβαρεύτηκε, καθώς επεσήμανε πως το θέμα είναι εξαιρετικά σημαντικό:
«Το σημαντικό της υπόθεσης έχει να κάνει κυρίως με την εμπλοκή της κυρίας Παπασπύρου και για το αν έχουν αποκρυφτεί πράγματι στοιχεία. Τα όσα έχει να πει η συγκεκριμένη, λόγω της θέσης της, μας ενδιαφέρουν, διότι όσα ισχυρίζονται ο κ. Πολάκης και ο κ. Βαξεβάνης μέσω facebook και εφημερίδας, είναι και λίγο γραφικά.
Κατ΄αρχήν, όποιος έχει δει το σαββατοκύριακο τη φωτογραφία στο facebook του κ. Πολάκη και στην εφημερίδα του κ. Βαξεβάνη σχετικά με αυτό που αποκαλούν κρύπτη, γελάει! Και γελάνε όλοι οι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ. Αν κάποιος δεν το έχει δει πρόκειται για ένα νοβοπάν, άλλου χρώματος, ούτε εγκαταστημένο, ούτε τίποτα, απλά αφημένο, φαίνεται ο τοίχος κανονικότατα και η πόρτα. Αυτό το οποίο διαβάζεις στο «ρεπορτάζ» του κ. Βαξεβάνη σε σχέση με τη φωτογραφία προκαλεί γέλιο, νούμερο επιθεώρησης. Αυτό που λένε το ξηλώσαμε και το βρήκαμε, είναι ένα ψέμα. Ο κ. Βαξεβάνης πρέπει να κληθεί για προκαταρκτική έρευνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων από την εισαγγελία. Έγραψε για δήθεν τοιχοποιία ενιαία και γι’ αυτό έγινε πάρτι όλο το σαββατοκύριακο στο διαδίκτυο. Ήρθαν κάποιοι… Κλουζώ κυριολεκτικά και διαπίστωσαν την κρύπτη. Αυτό περιγράφει το «ρεπορτάζ», ενώ οι φωτογραφίες τους διαψεύδουν».
Ο Σταμάτης Πουλής εξήγησε στη συνέχεια πως μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε ο κ. Παπασπύρου άρχισε να «μασά» τα περί κρύπτης και να λέει πως απλά τα έγγραφα αυτά βρίσκονταν σε μία αποθήκη στο δεύτερο υπόγειο:
«Άρχισε να αναρωτιέται η κ. Παπασπύρου στα ραδιόφωνα, εγκαταλείποντας τη ρητορική περί κρύπτης, γιατί τα έγγραφα βρίσκονταν στο δεύτερο υπόγειο. Και της απαντώ. Διότι οι αποθήκες του ΚΕΕΛΠΝΟ βρίσκονται στο πρώτο και στο δεύτερο υπόγειο των γραφείων και εκεί υπάρχουν αρχειοθετημένα έγγραφα 12ετίας. Δεν γίνεται να είναι όλα στα γραφεία. Και φυσικά αυτά τα έγγραφα ουδέποτε δεν αρνηθήκαμε να τα δώσουμε σε επιθεωρητές. Αφού οι χώροι αυτοί έχουν υποδειχθεί σε επιθεωρητές της κ. Παπασπύρου που πολλές φορές έχουν κατέβει κάτω τα κλιμάκιά τους και έχουν ελέγξει πολλούς φακέλους. Μα το έχει πει και η ίδια σε δημόσιες τοποθετήσεις της. Πως γίνεται τώρα να λέει τέτοια ψέματα;
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.ereportaz.gr/proedros-ergazomenon-keelpno-kakostimeni-diadikasia-ta-tis-kryptis-as-anoiksoyn-to-tilefono-tis-k-papaspyroy/?fbclid=IwAR0G9szLWORHmLJQLkrcTeT6rFjgLXqbxgGTszONaoJ_H4zdJSXJtKUdWpQ

Δεν υπάρχουν σχόλια: