googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Ο Matteo Salvini συγκλονίζει...

Σχετική εικόνα
....."Μιλώ σε όσους βρίσκονται έξω από αυτό το Μέγαρο, από αυτή την αίθουσα και σε εκείνους που μας παρακολουθούν από το σπίτι, όχι σε εκείνους που κυβερνούν αυτή την Ευρωπαϊκή Ένωση επειδή είναι συνεργοί, υποκριτές, ψεύτες, ανίκανοι ή αφελείς.
Ξεκινάω με τις απειλές του Τούρκου ηγέτη Ερντογάν που αυτή τη στιγμή τον χρηματοδοτούμε με 10,5 δισ ευρώ.
Εάν έχετε έστω και λίγη υπερηφάνεια ή αξιοπρέπεια σταματήστε την χρηματοδότηση αυτών των δισεκατομμυρίων ευρώ στο τουρκικό καθεστώς.
Δεν είναι δυνατόν να χρηματοδοτούμε ανθρώπους που έρχονται να μας δώσουν μαθήματα δημοκρατίας στην Ευρώπη, που λέει ότι υπάρχουν ολόκληρες χώρες στα χέρια φασιστών και ρατσιστών.
Το θεωρώ φυσιολογικό για όσους πίνουν καφεδάκια ή ποτάκια (σ.σ.: για τον Γιούνκερ η σπόντα)... Μπορείτε όμως να σταματήσετε αυτό το "ποτάμι" δημοσίου χρήματος από τους φόρους των Ιταλών και των Ευρωπαίων για την χρηματοδότηση του τουρκικού καθεστώτος, ναι ή όχι;
Μπορείτε αν θέλετε να διακόψετε τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας οι οποίες δεν θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει καθόλου διότι η Τουρκία δεν είναι, δεν θα είναι και δεν θα γίνει ποτέ Ευρώπη, εκτός και αν κάποιος συμφωνεί και θέλει να κάνει "δουλειές" σε αυτά τα μέρη.
Για την μετανάστευση δεν έχετε καταφέρει τίποτα, ρεκόρ σε νεκρούς, ρεκόρ σε λαθρομετανάστες.
https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/728055_sygklonistikos-mateo-salvini-isopedose-toyrkia-kai-erntogan-kai

Δεν υπάρχουν σχόλια: