googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και των αναπληρωματικών των ΑΝΕΛ Ποταμίσιων.


Konstantinos Triantaphyllidis
ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και των αναπληρωματικών των ΑΝΕΛ Ποταμίσιων. Εκχωρούν τμήματα της Ελλάδας από 99 χρόνια έως αόριστο χρονικό διάστημα!!! 
1. Εκχώρησαν στο Υπερταμείο για 99 χρόνια τα ακίνητα του Δημοσίου, μέσα στα οποία περιλαμβάνονται μνημεία και αρχαιολογικοί χώροι, όπως ο Λευκός Πύργος και η Κνωσός.
2. Με το προσύμφωνο των Πρεσπών, που υπέγραψαν Κοτζιάς, Τσίπρας και Καμμένος, η Ελλάδα είχε για πρώτη φορά στην Ιστορία της αναγνωρίσει “Μακεδονική γλώσσα’’ και “Μακεδονική υπηκοότητα/εθνικότητα’’. Με το νέο κείμενο, που υπογράφουν και οι Αναπληρωματικοί των ΑΝΕΛ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΙ “βολευτές”, επιβεβαιώνεται πλέον ότι στο Σύνταγμα των Σκοπίων γίνεται αναφορά και σε «Μακεδονικό λαό’’.
3. Επιπρόσθετα, με την επαίσχυντη συμφωνία, άρθρο 20, παράγραφος 9: «Οι διατάξεις της Συμφωνίας των Πρεσπών θα παραμείνουν σε ισχύ για αόριστο χρονικό διάστημα και είναι αμετάκλητες. Δεν επιτρέπεται καμία τροποποίηση της συμφωνίας των Πρεσπών που περιέχεται στο άρθρο 1(3) και στο άρθρο 1(4).
4. Στην κακή συμφωνία αντιτίθεται το 80% του λαού και προσπαθεί να το περάσει μία μειοψηφική κυβέρνηση με την σύμπραξη αποστατών “Βολευτών” που έχουν εκλεγεί με άλλες προεκλογικές εξαγγελίες. Μάλιστα, οι πρόθυμοι 151 “Βολευτές” δεσμεύουν επ’ αόριστο τον ελληνικό λαό, ακόμη και αν εκλέξει άλλη κυβέρνηση….

Δεν υπάρχουν σχόλια: