googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Ακολουθεί σκληρό μήνυμα, διαβάζετε με δική σας ευθύνη.
(ξέρω ότι αυτοκτονώ, αλλά δεν έχω ανάγκη από φίλους ούτε από δημόσιες σχέσεις ή αξιώματα)
Είναι η ώρα o καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.
Όχι με μισόλογα, αλλά με ένα ξεκάθαρο ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
Τώρα, σήμερα, όχι μετά από 5 μέρες…
Αρκετά παίξαμε με τον κάθε απίθανο.
Φυσικά απορρίπτουμε κάθε πράξη βίας, άμεσης ή έμμεσης απειλής.
Για παράδειγμα, δεν είναι δυνατόν η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών να μην διαγράψει τον κ Μέρτζο και όποιο μέλος της δεν αποδοκιμάζει απερίφραστα την κατάπτυστη συμφωνία.
Δεν είναι δυνατόν ο Σύλλογος των Ολυμπιονικών να μην διαγράψει τον κύριο Μαυρωτά (τον οποίο εκτιμώ για τις απόψεις του για την Παιδεία) που φόρεσε το σκουφάκι της Εθνικής Ελλάδας. Τι αξία θα έχει μεθαύριο η Ελλάδα χωρίς τη Μακεδονία;
Τι αξία θα έχει ο σύνδεσμος ολυμπιονικών να έχει στις τάξεις της έναν άνθρωπο που πήρε πάνω του μια τόσο κρίσιμη απόφαση; (χωρίς μάλιστα προεκλογικά να είχε ενημερώσει τους ψηφοφόρους του)
Θέλω οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ να διαγράψουν τον κύριο με τα κόκκινα μάγουλα και να του απαγορέψουν για πάντα την είσοδο στο γήπεδο τους (νομίζω ότι για τον συγκεκριμένο δεν υπάρχει άλλη τιμωρία)
Πρέπει όλοι οι έντιμοι Έλληνες αριστεροί ή δεξιοί να πιέσουν και να παρακαλέσουν τους βουλευτές του συριζα των ανελ και του ποταμιού να μη δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης.
Θέλω όλοι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, βουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, δημοτικοί, περιφερειακοί σύμβουλοι να δηλώσουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ τη θέση τους για το σημαντικότερο εθνικό θέμα όλων των εποχών.
Επίσης αναμένουμε την ξεκάθαρη θέση της Εκκλησίας αλλά και κάθε φορέα που θέλει την επόμενη εβδομάδα να έχει τον σεβασμό των Ελλήνων.
Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τις σκέψεις του καθενός.
Αν δεν το πράξουν, στη συνείδηση του λαού θα είναι ισάξιοι με τα πολιτικά ρετάλια που αυτή τη στιγμή προδίδουν τη χώρα μας.
Πρέπει όλοι να καταλάβουν άμεσα, ότι τις επόμενες μέρες κρίνεται το μέλλον όχι μόνο της Μακεδονίας, αλλά και το δικό τους…
Τώρα, μετά δεν θα υπάρχει γη στην χώρα μας για αυτούς.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: