googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Λέρος: ντροπή, το αστυνομικό δελτίο αναφέρει σαν ημεδαπό τον ελληνοποιημένο ...Λίβυο - σάτυρο!!!

Ο χρήστης ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ κοινοποίησε μια δημοσίευση— θυμωμένη μαζί με Peggy Dokou και 9 ακόμη στην πόλη Lero, Dhodhekanisos, Greece.

Διαβάζουμε από το πρωί, για τον "ημεδαπό στη Λέρο"....και τα όσα άθλια συνοδεύουν το αστυνομικό δελτίο....
και ενώ όλοι αναρωτιόμαστε, ποιος μπορεί να είναι, επιτρέπουμε πάλι, με την ανοχή μας, έναν έμμεσο διασυρμό της μικρής κοινωνίας του νησιού!
Πραγματικά αναρωτιέμαι, γιατί δε βρίσκεται κανείς να πει ότι αυτός, που αναφέρεται ως "ημεδαπός στη Λέρο" είναι Λίβυος με ελληνική ταυτότητα (άγνωστο πώς την έχει αποκτήσει), που δουλεύει στο hotspot ως μεταφραστής της υπηρεσίας ευρωπαϊκού ασύλου... γιατί;;;
Δε θίγεται κανείς ή δε θέλουμε απλά να λέμε τι φρούτα έχουν έρθει στο νησί, μαζί με το hotspot;;;


"Συνελήφθη την Παρασκευή (25 Ιανουαρίου 2019) το πρωί στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, ένας 58χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για το αδίκημα της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης σχετικής καταγγελίας διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος με προκλητικές πράξεις προσέβαλε την αιδώ διερχόμενων ανήλικων κοριτσιών."
https://www.lerosnews.gr/ta-nea-tis-lerou/leros-satyros-avnanizotan-brosta-se-anilika-koritsia?fbclid=IwAR0r0unZIsy5smY_FitI8SUxNC5FBaUeOWf8qXlGxz1WDuABTTRt5XNC7yA

Δεν υπάρχουν σχόλια: