googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Αφιερωμένο στα άεργα σκύβαλα της ΟΛΜΕ

 

Aυτό είναι το εργαστήριο Χημείας του Pierce College στην Αγία Παρασκευή, όπως το σχεδιάσαμε πριν από 4 χρόνια για το Λύκειο, με δυναμικότητα 25-30 μαθητών. Φτιάχτηκαν και παρόμοια εργαστήρια Βιολογίας και Φυσικής. Όπως βλέπετε, είναι εξοπλισμένο με όλα τα μέσα (διαδραστικό πίνακα, ξεχωριστούς πάγκους εργασίας, ενισχυμένο εξαερισμό, κλιματισμό, πυρόσβεση, fume hood, διάταξη καταιονισμού ασφαλείας, συναγερμό, έλεγχο πρόσβασης, αποθήκες υλικών κλπ). Μάλιστα, οι εγκαταστάσεις ανακαινίστηκαν με χορηγία από Ιδιωτική Εταιρεία.
Και σκέφτομαι ότι τα άεργα σκύβαλα της ΟΛΜΕ, είναι τόσο τυφλωμένοι από τις ιδεοληψίες τους, που προσπαθούν να δυναμιτίσουν τις εξετάσεις των παιδιών για τα Πρότυπα Δημόσια Γυμνάσια.
Εάν το Δικαστήριο κηρύξει παράνομη και καταχρηστική την επαπειλούμενη στάση εργασίας και την κάνουν παρόλα αυτά, θα πρέπει να υπάρξουν άμεσα αγωγές εκ μέρους των γονέων και να τους επιδικαστούν μεγάλες αποζημιώσεις, μια και κάθε μέλος της ΟΛΜΕ φέρει αστική ευθύνη, σύμφωνα με το νέο Νόμο.
Επιτέλους, 1000 συνδικαλισταράδες κατέστρεψαν έναν ολόκληρο Λαό, επί 45 χρόνια. Σεβόμενοι τα δικαιώματα των εργαζομένων, ας τελειώνουμε μια και καλή με τις παρανομίες τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: