googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Dior Full Fashion Show in High DefinitionΗ επίδειξη μόδας του Οίκου Dior στο Παναθηναϊκό Στάδιο “‘εγραψε” ιστορία…

 



Ας αρχίσουν και πάλι οι αγώνες. Ο Dior είναι ο πρώτος Οίκος Μόδας που παρουσιάζει στην Αθήνα μία κολεξιόν Cruise μετά την πανδημία. «No risk, no fun», δήλωνε ο Pietro Beccari, Διευθύνων Σύμβουλος του Dior, όταν συνομιλήσαμε το πρωί στην ταράτσα του ξενοδοχείου King George στην Αθήνα με θέα την Ακρόπολη.


Τα παραπάνω αναφέρει η εφημερίδα WELT, (κείμενο Inga Griese) αναφερομενη στην εντυπωσιακή επίδειξη μόδας του Οίκου. Αναφέρει σχετικά:


Φυσικά αυτό το σύνθημα από οικονομικής άποψης μπορεί να μεταφραστεί ως «χωρίς κίνδυνο δεν υπάρχει κέρδος». Αλλά σε αυτή την περίπτωση το ζητούμενο ήταν σαφώς η χαρά. Και ο Dior ανέλαβε το ρίσκο να προσκαλέσει για πρώτη φορά σε μία κολεξιόν Cruise ζωντανά και με κοινό.
Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, τόσο σημαντική θεωρήθηκε η εκδήλωση.
Επιπλέον υπήρχε ο συμβολισμός της διεξαγωγής της σε μία χώρα, η οποία θεωρείται «κοιτίδα της ανθρωπότητας». Φυσικά και είναι φιλόδοξο να γίνεται λόγος στο πλαίσιο της παρουσίασης μίας κολεξιόν μόδας περί αναγέννησης, αλλά και η Μόδα αποτελεί σημαντικό σημαντικό οικονομικό παράγοντα και ανέμενε μηνύματα όπως αυτό. Και πολύ αργά το βράδυ μετά την εξαιρετική επίδειξη, είχε την δυνατότητα να δει κανείς κάτι το οποίο μπορούσε να τον αγγίξει περισσότερο από μία επίδειξη μόδας στο ιστορικό Παναθηναϊκό Στάδιο:
Διαβάστε περισσότερα: 
https://hellasjournal.com/2021/06/itan-se-ola-entiposiaki-i-epidixi-modas-tou-ikou-dior-sto-panathinaiko-stadio-egrapse-istoria/

Δεν υπάρχουν σχόλια: