googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΖΜΟΣ"

 


Πόσο συχνά βλέπουμε τις απόψεις της Τουρκικής προπαγάνδας να συμπίπτουν με αυτές των εντόπιων ευαισθητούληδων;
Πολύ συχνά, τόσο συχνά που δημιουργεί εύλογες απορίες σχετικά με το ρόλο που παίζουν κάποιοι προσδιοριζόμενοι ως "Έλληνες"...
Πάρτε το νησάκι στο μέσον του Έβρου, όπου είναι "αποκλεισμένοι" κάποιοι πρόσφυγες. Κάποιοι πρόσφυγες που θα μπορούσαν να επιστρέψουν στην Τουρκική ακτή ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ, μια και το βάθος των νερών αυτή την εποχή είναι περίπου 30-40 εκατοστά σε εκείνο το σημείο.
Όμως, η Τουρκική Στρατοχωροφυλακή ΔΕΝ τους επιτρέπει να γυρίσουν στην ξηρά, ακόμα κι αν το νησάκι είναι στην Τουρκική πλευρά και ουσιαστικά τους σπρώχνει προς την Ελλάδα.
Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό; Μήπως για να εκληφθεί οποιαδήποτε προσπάθεια διάσωσης των ανθρώπων αυτών ως παραβίαση των συνόρων της Τουρκίας, ώστε να νομιμοποιηθεί να παραβιάσει τα δικά μας σύνορα κάπου αλλού, π.χ. στο Καστελόριζο;
Και ενώ η "παγίδα" αυτή είναι πιο κραχτή κι από pride parade στη Μέκκα, οι ανόητοι ευαισθητούληδες διαδίδουν για δήθεν νεκρό κοριτσάκι από τσίμπημα σκορπιού, ενώ το κοριτσάκι ναι μεν έχει τσιμπηθεί, αλλά εξακολουθεί και είναι σχετικά καλά στην υγεία του.
Και ενώ οι Αρχές, ζητούν από τον ΟΗΕ να δώσει μια λύση διπλωματικά αποδεκτή, έχουμε τους κάθε λογής φανατικούς "ανθρωπιστές" να πιέζουν προς μία ΠΑΡΑΝΟΜΗ λύση η οποία θα εκθέσει τη χώρα μας.
Σας μυρίζει τίποτα αυτό, σύντροφοι; Γιατί εμένα, μια βρώμα μου ήρθε στη μύτη, να πω την αμαρτία μου....

Δεν υπάρχουν σχόλια: