googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Δεν είναι προδότες αλλά αφελείς, η χαρά του Ερντογάν

 

Ομιλία πλασμένη με τα πιο γλυκά όνειρα του κάθε δικαιωματιστή ήταν αυτή του Ερντογάν στον ΟΗΕ. Κατήγγειλε ότι ενώ οι Τούρκοι παλεύουν να αποτρέψουν τους θανάτους μωρών, η Ελλάδα μετατρέπει το Αιγαίο σε νεκροταφείο προσφύγων. Έφτασε στο σημείο να δείξει δυο φωτογραφίες παιδιών, υποστηρίζοντας ότι η ελληνική ακτοφυλακή βύθισε το φουσκωτό τους!

Δεν λέει τίποτα διαφορετικό από όσα λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Από τον Νίκο Φίλη ας πούμε, κατά τον οποίον μέλη του ελληνικού λιμενικού πνίγουν μετανάστες, τους στέλνουν στα βάθη το Αιγαίου. Ή τη Νοτοπούλου που έβλεπε όλο το καλοκαίρι να πνίγονται πρόσφυγες στο Αιγαίο ελληνική υπαιτιότητι. Ή τον Κούλογλου να μοστράρει στις Βρυξέλλες τον γνωστό «διασώστη» Ιάσωνα που κατήγγειλε ότι το ελληνικό λιμενικό είναι το μοναδικό παγκοσμίως που αντί να σώσει, πνίγει ανθρώπους!

Και όλον τον ΣΥΡΙΖΑ με πρώτον τον Τσίπρα, που είδε μια ανύπαρκτη πεντάχρονη να πεθαίνει στον Έβρο, σε νησίδα ελληνικής επικράτειας - γράφοντας αυτός, πρώην Πρωθυπουργός, στα παλαιότερα των υποδημάτων του, την καθ' ύλιν αρμόδια να καθορίσει τον εθνικό χώρο, τη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού.

Διαβάστε περισσότερα: https://www.liberal.gr/politiki/den-einai-prodotes-alla-afeleis-i-hara-toy-erntogan

Δεν υπάρχουν σχόλια: