Αναστάτωση έχει προκαλέσει στον αγροτικό κόσμο η απόφαση - εγκύκλιος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η οποία βάζει κόφτη 12 ωρών στην απόσταξη του τσίπουρου, θέτοντας ουσιαστικά στον «αέρα» την παραγωγή χύμα προϊόντος.
Συγκεκριμένα στην εγκύκλιο του Υπουργείου αναφέρεται ότι πλέον ότι οι παραγωγοί δε θα μπορούν να βράσουν περισσότερες από 12 ώρες, ενώ πριν δεν υπήρχε ανάλογος περιορισμός.
Συγκεκριμένα, στην παράγραφο 4 της εν λόγω εγκυκλίου αναφέρονται τα εξής:
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.insider.gr/epiheiriseis/emporio/97726/ston-aera-i-paragogi-hyma-tsipoyroy?utm_source=gazzetta&utm_medium=boi&utm_campaign=best_of_internet
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου