googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Κίνδυνος για την Ευρώπη ο ακραίος Ισλαμισμός. Φορούσε σταυρό και τον σκότωσαν!!!

 

....Η μητέρα του άτυχου 20χρονου που μίλησε στην κάμερα του ALPHA, αφού αρχικά ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ότι θα προχωρήσει σε δωρεά των οργάνων του αγοριού στη συνέχεια εξήγησε πως «τον χτύπησαν στο κεφάλι, έπεσε κάτω το παιδί λιπόθυμο και εκεί συνέχισαν να το χτυπάνε στο κεφάλι. Πήγε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διαπιστώθηκε πως ήταν κλινικά νεκρός».

Η γυναίκα ωστόσο έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση, τονίζοντας πως έχουν συμβεί και στο παρελθόν παρόμοια περιστατικά και αυτό που ενόχλησε τους δράστες στον γιο της, ήταν ο σταυρός που φορούσε.

«Το πιο άρρωστο είναι ότι αυτά τα ανεβάζουν σε βίντεο και καμαρώνουν για αυτά που κάνουν. Όλα αυτά τα παιδιά φορούσαν σταυρό και ήταν Χριστιανοί. Πριν τον Φίλιππο έγιναν ξανά τέτοιες επιθέσεις, τρομοκρατικές τις λέμε εδώ στη Γερμανία. Πριν τον Φίλιππο είχαν σκοτώσει έναν 26χρονο, επίσης όπως και έναν αστυνομικό», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα:
https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1561993/thyma-tou-isis-o-20xronos-ellinas-sti-germania-ton-xtypisan-giati-foroyse-stavro

Δεν υπάρχουν σχόλια: