googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Αριστεριστές μετέτρεψαν την Νομική σε καταυλισμό λαθρομεταναστών...

Να μπει τέλος στη φαρσοκωμωδία του πανεπιστημιακού ασύλου. Είναι ευκαιρία τώρα που "τα παιδιά" του Τσίπρα πέρασαν τη κόκκινη γραμμή και προκαλούν ανοιχτά την Ελληνική κοινωνία, να εφαρμοστεί η κοινή λογική. Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκομμένοι. Με πρωτοβουλία της νεολαίας του συνασπισμού οργανώθηκε καταυλισμός για παράνομους λαθρομετανάστες μέσα στο κτίριο της Νομικής σχολής, στη Σόλωνος. Οι συμβολισμοί και οι στόχοι είναι προφανείς. Αναδεικνύουν  τη διάλυση του κράτους. Προκαλούν με την εκμετάλλευση του πανεπιστημιακού ασύλου. Διαλύουν το δημόσιο πανεπιστήμιο, συσπειρώνουν περιθωριακά στοιχεία και κάνουν επίδειξη δύναμης.
Όπως καταγγέλει η ΔΑΠ  "μέλη της ΑΡ.ΕΝ. και εξωπανεπιστημιακές ομάδες υποστηριζόμενες από τον Συνασπισμό" ότι "εισέβαλαν στο νέο κτίριο, έσπασαν τις ενδιάμεσες πόρτες και κατέλαβαν το κτίριο της Σόλωνος εγκαθιστώντας στρώματα και λοιπά είδη".
Η ΠΑΣΠ κατηγορεί τη νεολαία του Συνασπισμού για εκμετάλλευση της αλληλεγγύης με όρους μικροκομματικής σκοπιμότητας και την καταγγέλει ότι αδιαφόρησε προκλητικά "για την απόφαση της Κοσμητείας της Νομικής, που απέρριψε το εν λόγω αίτημα από την περασμένη εβδομάδα"
Το θράσος των  250 λαθρομεταναστών είναι τέτοιο που ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν απεργία πείνας από αύριο για να πετύχουν  τη "νομιμοποίηση όλων των μεταναστών/μεταναστριών και τα ίσα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους Έλληνες".
 Όπως είναι κατανοητό αν το κράτος δεν αντιδράσει άμεσα θα δημιουργηθούν τετελεσμένα με  απρόβλεπτες εξελίξεις.
Ο αρμόδιος εισαγγελέας οφείλει να κινητοποιήσει τις αστυνομικές δυνάμεις ώστε να εκκενωθεί το ιστορικό κτίριο και να αποκατασταθεί η λειτουργία της σχολής. Οι προκλητικοί λαθρομετανάστες να απελαθούν άμεσα από τη χώρα και οι συνεργοί τους από το πανεπιστημιακό χώρο να αποβληθούν από τις σχολές τους.
Η κατάργηση του ασύλου πρέπει να είναι άμεση με τη στήριξη των δύο μεγάλων κομμάτων και του ΛΑΟΣ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: