googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Πολιτική αθλιότητα Αλαβάνου...Μη Έλληνας όποιος ζητά τη κατάργηση του ασύλου!!!

Ο γνωστός "αγωνιστής" πολυτελείας κ. Αλάβανος έφθασε στο έσχατο σημείο πολιτικής αθλιότητας.
Θαυμάστε τη δήλωση του πολιτικού αστέρα των αριστεριστών:
«Δεν είναι Έλληνας όποιος ζητάει την κατάργηση του ασύλου, όπως ο κ. Σαμαράς» υποστήριξε με δηλώσεις του στην τηλεόραση του Σκάι ο Αλέκος Αλαβάνος, υποστηρίζοντας ότι «το άσυλο είναι οργανικό στοιχείο του ελληνικού πολιτισμού».Η προκλητική αυτή δήλωση του πολιτικού του περιθωρίου και της χλιδάτης θολοκουλτούρας δεν έμεινε αναπάντητη.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Αλαβάνος, αφού πρώτα κατρακύλησε στην έσχατη πολιτική αθλιότητα, μοιράζοντας πιστοποιητικά ελληνικότητας, τώρα αναζητά προφάσεις και δικαιολογίες.
Αποδεικνύει ότι του περισσεύει το πολιτικό θράσος και του λείπει το πολιτικό θάρρος μιας καθαρής συγγνώμης για όσα είπε.
Προφανώς θεωρεί Έλληνα μόνον όποιον επιδίδεται σε καταστροφές, λεηλασίες και εμπρησμούς και όποιον προσφέρει πολιτική κάλυψη σε κάθε παράνομη πράξη
».
Πρέπουσα απάντηση για τον πολιτικάντη που κάλυψε πολιτικά τους αλήτες - αριστεριστές που έκαψαν την Αθήνα το Δεκέμβριο του 2008 και δεν είπε μια κουβέντα συμπόνιας για τους Έλληνες που κάηκαν ζωντανοί επειδή επέλεξαν να δουλέψουν και όχι να απεργήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: