googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Σαρώνει ο Η1Ν1.....

"Έως χθες ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα είχε φθάσει τους 99, ενώ 127 άτομα νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι τη προηγούμενη εβδομάδα κορυφώθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων της νέας γρίπης στην Ελλάδα."
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=55394950
Αφιερωμένο στους ξερόλες που πέρυσι έκαναν αγώνα για να μην εμβολιαστεί ο κόσμος. Ανάμεσα τους δυστυχώς πληθώρα γιατρών, που για ακατονόητους λόγους, έλλειψη γνώσεων και επιστημονικής ενημέρωσης ή στυγνή πελατοθηρία παραπληροφόρησαν και κινδυνολόγησαν κόντρα στις υποδείξεις των επίσημων φορέων και ινστιτούτων.
Δυστυχώς την ίδια εγκληματική τακτική κρατούν και για το εμβόλιο του τραχήλου της μήτρας, πράγμα που θα οδηγήσει σε σίγουρο θάνατο (μετά από χρόνια)  πολλά νεαρά σήμερα κορίτσια. Αξιοσημείωτη είναι και η   επανεμφάνιση ασθενειών όπως ο κοκκύτης, λόγω της φοβίας που έχει δημιουργηθεί για τα εμβόλια.
Φαντασθείτε αγαπητοί φίλοι αν το 1796 ο Edward Jenner ήθελε εγγυήσεις για μη ύπαρξη παρενεργειών μετά από 30 χρόνια και δεν προχωρούσε στο εμβολιασμό κατά της Ευλογιάς. Ποιος θα μιλούσε σήμερα για τη πλήρη εξάλειψη της Ευλογιάς σε όλο το κόσμο; Δυστυχώς γινόμαστε πρόθυμοι δέκτες θεωριών καταστροφολογίας-συνωμοσίας με ότι συνέπειες έχει αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: