googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

«Διχασμός προσωπικότητας που χρήζει ψυχίατρο» χαρακτηρίζει τον Τσίπρα


Από τη συζήτηση στη Βουλή για την κατάργηση του ασύλου των εγκληματιών στα Πανεπιστήμια


«Εμένα που με λέτε φορέα μισαλλόδοξων απόψεων, μου καίνε το βιβλιοπωλείο και εσείς το υπερασπίζεστε αυτό», παρενέβη ο Άδ.Γεωργιάδης. «Μου έχουν γράψει απ’ έξω, ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς. Είστε εγκαλούμενοι εγκληματίες κύριοι». Ο κ. Γεωργιάδης, δεσμεύτηκε επίσης να ανακαλέσει όλες του τις κριτικές προς το Συμβούλιο της Επικρατείας, «εάν η Ολομέλειά του δικαιώσει το δίκαιο του αίματος στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια και σώσει την πατρίδα από την είσοδο των μεταναστών».
Μάλιστα κατηγόρησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και προσφάτως συλληφθέντα ως ύποπτο για θέματα τρομοκρατίας κ. Δημ. Παπαδάτο, ότι σε άρθρο του στην «Αυγή» είχε ταχθεί υπέρ «επιτρεπτών ορίων βίας στην Δημοκρατία», ενώ για τον εμπρησμό του βιβλιοπωλείου του κ. Γεωργιάδη είχε επισημάνει ότι δεν τον καταδικάζει. Το κλίμα όξυνε περαιτέρω η φράση του τελευταίου ο οποίος απευθυνόμενος προς την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Είστε οι φορείς των πιο φασιστικών φωνών στην Ελλάδα».
«Η μόνη παρεμπόδιση διακίνησης ιδεών που γίνεται είναι αυτών της Δεξιάς από τους αριστερούς»


Επιτέλους αυτοί που καλύπτουν τα απόβλητα αριστερά αποβράσματα που έκαψαν την Αθήνα το 2008, αντιμετωπίζονται όπως τους αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: