googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Καταρρέουν τα δημόσια έσοδα...Αυτή η κυβέρνηση καταστρέφει την Ελλάδα!!!

Όπως ανακοινώθηκε από τον αναπληρωτή Υπεύθυνο του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας,  κ. Ιωάννη Βρούτση, η πορεία των δημοσίων εσόδων είναι καταστροφική.
"Σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, τα Καθαρά Έσοδα για το μήνα Ιανουάριο ανήλθαν στα 5.090 εκατ. €, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις του Προϋπολογισμού για το 2011 προβλέπονταν να ανέλθουν στα 5.361 εκατ. €.

Δηλαδή, παρατηρείται σημαντική απόκλιση από τον προβλεπόμενο στόχο των καθαρών εσόδων για το μήνα Ιανουάριο κατά – 5,05% ή 271 εκατ. €.

Επίσης, Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2010, μειώθηκαν κατά 9% (δηλαδή 503 εκατ. €)"

Βλέπετε αυτή η απίθανη κυβέρνηση κατορθώνει το ακατόρθωτο. Να αυξάνει τον ΦΠΑ, να εφαρμόζει περαιώσεις και τακτοποιήσεις ημιυπαίθριων και να μειώνει τα δημόσια έσοδα.
Μόνη διέξοδος οι εκλογές και η μαζική στήριξη της φιλελεύθερης παράταξης. Η χώρα δεν αντέχει άλλους σοσιαλιστικούς πειραματισμούς.Διαβάστε περισσότερα: http://12dake.blogspot.com/2011/02/blog-post_858.html


Το  ιστολόγιο της ΔΑΚΕ....http://12dake.blogspot.com/
για έγκυρη και άμεση ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: