googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Η απόλυτη τρέλλα, βρέθηκε Έλληνας δικαστής που απαγορεύει στο ΚΤΕΛ να μπαίνει στο αεροδρόμιο!!!

Έγινε και αυτό, απόφαση απαγόρευσης εισόδου του ΚΤΕΛ στο αεροδρόμιο, εξέδωσε δικαστής στις 20 Ιουλίου. Πρόκειται για μια απόφαση σε βάρος των συμφερόντων της κοινωνίας, που θα δημιουργήσει αφάνταστη ταλαιπωρία στους επισκέπτες του νησιού μας. Είναι μια απόφαση πέρα για πέρα παράλογη καθώς σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο τα λεωφορεία αναμένουν τους επιβάτες στη πόρτα εξόδου των αφίξεων. Οι προϊστάμενοι του εμπλεκόμενου δικαστή οφείλουν να εξηγήσουν πειστικά στη κοινωνία γιατί στερούν το δικαίωμα φτηνής μετακίνησης σε εποχές που τα οικονομικά του καθένα μας καταρρέουν. Οφείλουν να διερευνήσουν την σκοπιμότητα της έκδοσης αυτής της απόφασης. Οι τοπικές αρχές πρέπει να πάρουν μέτρα για την μη εφαρμογή αυτού του παραλογισμού με κάθε τρόπο. Επιτέλους να καταλάβουν και οι κρίνοντες ότι δεν μπορεί να λειτουργούν ανεξέλεγκτα. Μπορεί να οικονομικά των δικαστικών να είναι ανθηρά λόγω προκλητικών αποφάσεων που εξέδωσαν οι ίδιοι αλλά ως εδώ....
ΥΓ1: Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσει ο εκδόσας την απόφαση τις συνέπειες της, είναι να του επιβληθεί  να κάνει καθημερινά πεζός, στις 2 το μεσημέρι τη διαδρομή από την έξοδο των αφίξεων μέχρι την στάση του ΚΤΕΛ στον κύκλο, σέρνοντας μια μεσαία βαλίτσα..
ΥΓ2: Οι φίλοι ταξιτζήδες πρέπει να προσέξουν γιατί με κάτι τέτοια βάζουν την κοινωνία απέναντι τους. Ο συμβουλάτοράς τους φροντίζει μόνο να τους αρμέγει οικονομικά. Ας πάνε μια βόλτα στο Ψαλίδι να δουν την κατεστραμμένη επιχείρηση που είχε τον ίδιο συμβουλάτορα και ας κανονίσουν τη πορεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: