googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Προκλητικός ο κομμουνιστής Χριστόφιας: Φταίνε όλοι οι άλλοι. Έδωσε εντολή σύλληψης του γιου του αδικοχαμένου πλοίαρχου Ανδρέα Ιωαννίδη


......Στην αίθουσα όπου διεξάγονται οι ακροάσεις μαρτύρων στην ερευνητική επιτροπή, ήταν παρόντες συγγενείς των θυμάτων με φωτογραφίες των αγαπημένων τους προσώπων. Σε όλη τη διάρκεια της κατάθεσης του κ. Χριστόφια υπήρξε απόλυτη τάξη.
Ένταση δημιουργήθηκε κατά την αποχώρηση του Κύπριου Προέδρου, όταν συγγενείς των θυμάτων του φώναξαν: «Μας κατέστρεψες», «Ο Θεός να σε συγχωρήσει», «Δολοφόνε», «Περιμέναμε ένα mea culpa». Μία νεαρή γυναίκα ρώτησε τον κ. Χριστόφια, αν μπορεί να του υποβάλει μια ερώτηση, εκείνος απάντησε κοφτά «όχι» και αποχώρησε.
Λίγο μετά εισήλθαν στην αίθουσα δύο άνδρες της προεδρικής φρουράς και επεχείρησαν να συλλάβουν το γιο του αδικοχαμένου πλοίαρχου Ανδρέα Ιωαννίδη, Νικόλα. Επενέβησαν δικηγόροι και η σύλληψη αποφεύχθηκε. Οι άνδρες της προεδρικής φρουράς είπαν ότι για τη σύλληψη έδωσε οδηγίες ο κ. Χριστόφιας, γιατί ο νεαρός εξύβρισε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Διαβάστε Περισσότερα:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_05/09/2011_404858

Δεν υπάρχουν σχόλια: