googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΟΔΕ ΝΔ, Όταν οι κόκκινες γραμμές ξεθωριάζουν….γίνονται ρόζ


Η υπερψήφιση της διάταξης για την  επιβολή του χαρατσιού αποτέλεσε  μανδύα νομιμοποίησης μίας μεσοπρόθεσμης δήμευσης της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων που αντίκειται σε θεμελιώδεις διατάξεις του συντάγματος.
Τυχόν επικύρωση όμως από τα μέλη της  κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ  και των νέων φορομπηχτικών και  βάρβαρων μέτρων που εξήγγειλε ο  κ Βενιζέλος θα επιβεβαιώσει ότι  όχι μόνο στερούνται κοινωνικών αντανακλαστικών αλλά και οποιοδήποτε ίχνος πολιτικής ηθικής.
Καμία δικαιολογία δεν μπορεί να αναιρέσει  το γεγονός ότι επί 2 και πλέον  έτη οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με εξαίρεση όσους ανεξαρτητοποιήθηκαν,  στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν με τη ψήφο τους μία κυβέρνηση η οποία  αγνοεί προκλητικά την βούληση και τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.
Επί 2 και πλέον έτη η Ελληνική οικονομία  οδηγείται μεθοδικά και εκ του  πονηρού σε βαθιά ύφεση ώστε η  κοινωνία να τεθεί σε καθεστώς ανασφάλειας και φόβου, προκειμένου η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να εκχωρήσει την εθνική και λαϊκή κυριαρχία ως ενέχυρο στους δανειστές.
Επί 2 και πλέον έτη οι κατ΄ επάγγελμα  διαφωνούντες κυβερνητικοί βουλευτές  από τη μία κατακεραυνώνουν επικοινωνιακά τα κυβερνητικά μέτρα και από την άλλη σπεύδουν να τα υπερψηφίσουν, διευκρινίζοντας ότι το κάνουν για τελευταία φορά….. μέχρι την επόμενη δόση.
Πλέον δεν υφίστανται δικαιολογίες για  εκείνους που με την ψήφο τους στήριξαν και στηρίζουν  μία κυβέρνηση που υπό τον κ Παπανδρέου μεθόδευσε και επιδίωξε με κάθε μέσο να αλυσοδέσει την χώρα στα δεσμά ενός αδιέξοδου Μνημονίου.
Οι  αποκαλύψεις  ότι ο κ Παπακωνσταντίνου σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της  ΕΛ.ΣΤΑΤ. κ Γεωργίου μαγείρεψαν το έλλειμμα του 2009 ώστε να εκτιναχθεί από το 9,2 στο 15,4 % επιβεβαίωσε απλά τις υποψίες ότι συγκεκριμένα μέλη της κυβέρνησης βρίσκονταν και παραμένουν σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Διαβάστε περισσότερα:
https://docs.google.com/document/d/1Sv3fW7v4iKJq8drroBlGzb5u2BF81yKB8tNv29x_Z-I/edit?hl=en_US

Δεν υπάρχουν σχόλια: