googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

902 αριστερά στις Οφσόρ. Σκάνδαλο ΚΚΕ. Μυστικές συναλλαγές και ξεπούλημα της δημόσιας συχνότητας!!!

Νέα αθλιότητα από το κόμμα των σταλινικών απολιθωμάτων. Αυτοί οι υπέρμαχοι του δικαίου που κατακεραύνωναν τον Βουλγαράκη για μια απόλυτα νόμιμη επιλογή του, ξέχασαν αίφνης το στοιχείο της ηθικής και προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα είναι νόμιμα. Βέβαια κάθε φορά που ανοίγουν το στόμα τους ή εκδίδουν ανακοίνωση για το θέμα, εκτίθενται περισσότερο. Η κυβέρνηση οφείλει να παρέμβει άμεσα και να ακυρώσει το ξεπούλημα της δημόσιας συχνότητας που δωρεάν δόθηκε στο ΚΚΕ.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το «Βήμα», η κυπριακή offshore εταιρεία που αγόρασε τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «902» έχει την ίδια ακριβώς έδρα και εκπροσωπείται από το ίδιο δικηγορικό γραφείο με την offshore που φέρεται να αγόρασε, το Σεπτέμβριο του 2012, τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «Zoom», του οποίου ιδιοκτήτης φέρεται ο γνωστός επιχειρηματίας (πρώην ιδιοκτήτης των εταιριών «ΑΤΕΡΜΩΝ Κατασκευαστική» και «Εμπορικός Δεσμός»), κ. Φίλιππος Βρυώνης. 
Μοναδικός μέτοχος της εταιρείας «Α-ORIZON Media LTD» στην οποία το ΚΚΕ μεταβίβασε τον τηλεοπτικό σταθμό 902 είναι η εταιρεία «NALOTIA VENTURES LTD» με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: