googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Τέλος στη διπλή ανάπλαση. Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ επέβαλαν τη διατήρηση των τσαντηρομαχαλάδων στο Βοτανικό!!!

Αυτή την ανάπλαση της περιοχής λ. Αλεξάνδρας δεν θα την δούμε ποτέ. Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ προστάτευσαν τους ανύπαρκτους Κορμοράνους στο Βοτανικό.
Οι απανταχού κομπλεξικοί συριζαίοι μπορούν να πανηγυρίζουν. Οι κατά φαντασίαν κορμοράνοι του Βοτανικού διεσώθησαν και μαζί τους η ασχήμια, ή κακομοιριά και τσαντηρομαχαλάδες.
Μάλιστα αγαπητοί φίλοι. Δια στόματος Κακλαμάνη επικυρώθηκε η ακύρωση  του σχεδίου της διπλής ανάπλασης. Ενός έργου που θα συντελούσε τα μέγιστα στη περιβαλλοντική αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας. Σκεφθείτε αντί του γηπέδου της λεωφόρου Αλεξάνδρας, οι Αθηναίοι θα είχαν στη διάθεση τους ένα τεράστιο πάρκο, που θα περιλάμβανε το χώρο του γηπέδου και μεγάλο τμήμα της λεωφόρου Αλεξάνδρας, που θα βυθιζόταν και θα όδευε υπόγεια, δημιουργώντας μια μοναδική ενοποιημένη έκταση γεμάτη πράσινο, ανάσα ζωής για τους ταλαίπωρους κατοίκους του κέντρου. ΄Παράλληλα στο Βοτανικό, εκεί που σήμερα κυριαρχούν οι τσαντηρομαχαλάδες, οι μεταφορικές και τα χυτήρια, θα γινόταν το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και εμπορικό κέντρο με 1200 θέσεις εργασίας.
Όλα αυτά πετάχθηκαν στον αέρα επειδή οι αναρχοαριστεριστές θέλουν να μπλοκάρουν τα πάντα, για να καταστρέψουν τον τόπο, έχοντας την αβάντα των χρυσοπληρωμένων δικαστών του Συμβουλίου Επικρατείας.


Διάβασε περισσότερα: Kακλαμάνης: «Δεν θα γίνει η Διπλή Ανάπλαση» | gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: