googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Οι παλαιοπασόκοι του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλούν τη νοημοσύνη μας...

Τι να σχολιάσει κανείς από την πρόσφατη σύναξη του κόμματος των παλαιοπασόκων- αναρχοκομμουνιστών. Την έλλειψη νέων προσώπων; Την έλλειψη σοβαρού πολιτικού λόγου; Την υιοθέτηση κάθε ουτοπικού και ακραίου συνθήματος  ή την Κουρούπλειο φράση ότι "το εύχονται ακόμα και νεοδημοκράτες που θα τον ψηφίσουν κρυφά" αναφερόμενος σε αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ουσία ο παλαιοπασόκος ομιλητής  αδυνατεί να κατανοήσει ότ στον συριζα έχουν βρει στέγη όλοι οι αποτυχημένοι, λαϊκιστές και προσπαθούν να συνεχίσουν το εθνικό φαγοπότι με δανεικά λεφτά. Είναι η γνωστή παρεούλα που έχει λύσεις και εύκολες απαντήσεις για όλα. Κανείς όμως από αυτούς δε μας λέει από που θα βρεθούν τα δανεικά που χρειάζονται για τη λειτουργία αυτού του ελλειμματικού και αντιπαραγωγικού κράτους, που θέλουν να συντηρήσουν. 
Το ανακάτεμα των κάθε λογής λαϊκιστών με τους γνωστούς αναρχοάπλυτους "διανοητές", τους προστάτες λαθρομεταναστών και τους "ιδεολόγους" τρομοκράτες, εμπρηστές και ληστές δεν πείθει πολιτικά και ευτυχώς για τη χώρα δεν θα κυβερνήσει ποτέ. 
Αίφνης ο κύριος αυτός από παλαιοπασόκος του ρουσφετιού και του κρατισμού έγινε αριστεριστής για να συνεχίσει την ίδια πρακτική. Καθόλου τυχαίο βέβαια ότι την κοπάνησε μόλις το ΠΑΣΟΚ έχασε την εξουσία και όσα οφέλη προκύπτουν από την άσκηση της.
Ας είναι σίγουρος πάντως ο κύριος αυτός ότι οι Νεοδημοκράτες ξέρουν πως μόνη ελπίδα της χώρας είναι η συνέχιση της μεταρρυθμιστικής πολιτικής του Αντώνη Σαμαρά και την κρίσιμη ώρα της ψήφου θα στηρίξουν απόλυτα τη Νέα Δημοκρατία. 

ΥΓ: Υπάρχει τοπική της ΝΔ; Αν ναι γιατί δεν απαντάει πολιτικά σε προκλήσεις τύπου Κουρουπλή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: