googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Τέλος η πειρατική ΕΡΤ! Βάζει μαύρο η EBU

Η EBU θα σταματήσει τη μετάδοση του σήματος της πρώην ελληνικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης (ΕΡΤ) μέσω δορυφόρου και μέσω της ιστοσελίδας της, την Τετάρτη 21 Αυγούστου στις 9 το πρωί.
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της EBU, η απόφαση έπεται δημοσιευμάτων που αναφέρουν ότι η ΕΔΤ θα εκπέμψει αυτή την εβδομάδα.
"Από τις 12 Ιουνίου, όταν η ελληνική κυβέρνηση σταμάτησε απότομα τη λειτουργία της ΕΡΤ, η EBU έχει δώσει 8,5 εκατομμύρια live streams για συνολικά 4.400.000 ώρες προβολής σε 2,5 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες και έχει ζητήσει την αποκατάσταση της δημόσιας ενημέρωσης στην Ελλάδα, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για τον πολιτισμό, τη δημοκρατία και για την ίδια την κοινωνία", σημειώνει, προσθέτοντας ότι η ηγεσία της EBU έχει αποστείλει επιστολή στην ελληνική κυβέρνηση ότι προσφέρει την υποστήριξη και τεχνογνωσία της για να βοηθήσει στη λειτουργία του διαδόχου της ΕΡΤ.

Αλήθεια ποιος έχει την ευθύνη για την παράνομη εκπομπή των καταληψιών της ΕΡΤ, στο νησί μας; Ποιος τους ηλεκτροδοτεί και ποιος πληρώνει τον λογαριασμό.
Κύριε Εισαγγελέα ιδού σοβαρό θέμα για να ασχοληθείτε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: