googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Αίσχος, τα "σταλινικά" απολιθώματα της ΕΛΜΕ κάνουν εκδήλωση σε σχολικό χώρο υπέρ των τρομοκρατών της Παλαιστίνης


Δυστυχώς φθάσαμε στο σημείο το αυτονόητο να θεωρείται παράλογο και το παράλογο φυσιολογικό.
Οι γνωστοί σταλινικοί ΠΑΜΕτζήδες της ΕΛΜΕ, χρησιμοποιούν την περίφημη αίθουσα "Παλληκαρίδη", αυτή που δεν δίνεται για την προσωρινή στέγαση των μαθητών του 7ου Δημοτικού, για να οργανώσουν κίνημα συμπαράστασης στο παιδιά της Παλαιστίνης.
Χρησιμοποιούν βέβαια τον όρο παιδιά για να κερδίσουν τη συμπάθεια της κοινής γνώμης και να κάνουν μια καθαρά πολιτική εκδήλωση στήριξης των τρομοκρατών Παλαιστινίων μέσα σε σχολικό χώρο.
Αναρωτιέμαι ποιος έδωσε άδεια για μια τόσο προκλητική εκδήλωση μέσα στο χώρο του 1ου Γυμνασίου. Στη σχολική επιτροπή πάντως τέτοιο αίτημα δεν συζητήθηκε. Τονίζω ότι η χρήση των σχολικών χώρων, εκτός ωραρίου και για μη στενού συνδικαλιστικού χαρακτήρα εκδηλώσεις,  είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της Σχολικής Επιτροπής και όχι Συλλόγου Διδασκόντων ή Διευθυντή της σχολικής μονάδας.
100% δηλαδή παράνομη χρήση του χώρου, για πολιτική προπαγάνδα υπέρ των παλαιστινίων που προκαλούν συνεχώς και δημιουργούν εστίες έντασης φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να χρησιμοποιούν σχολεία και νοσοκομεία για χώρους αποθήκευσης όπλων και πυρομαχικών και στη συνέχεια διαμαρτύρονται γιατί οι Ισραηλινοί χτυπούν αυτούς τους χώρους.
Δείτε την ανακοίνωση για την εκδήλωση:
http://www.aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=408695

Δεν υπάρχουν σχόλια: