googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Καμιά βοήθεια στους τρομοκράτες... Να βάλουμε φρένο στο Βενιζέλο.


Η Χριστίνη Σιδέρη εκνευρισμένη
Η Ελλάδα της κρίσης, η Ελλάδα που έκοψε συντάξεις, μισθούς και αύξησε τη φορολογία, η Ελλάδα που έχει ματώσει τους Έλληνες, η Ελλάδα που δεν έχει δώσει ένα πράσινο φύλλο στους βετεράνους πολεμιστές της Κύπρου και σήμερα αυτοί κοιμούνται στα παγκάκια και ζητιανεύουν στα συσσίτια, η Ελλάδα των κάφρων της αριστεράς και της σοσιαλιστικής θολοκουλτούρας που αρπάζει το φαγητό από τα στόματα των Ελλήνων για να ταΐσει τα φιλαράκια της, δια στόματος Βενιζέλου, μας ανακοίνωσε ότι έχουν διαθέσει παραπάνω από 26 εκατ. ευρώ τα τελευταία 5 χρόνια για τον "παλαιστινιακό λαό".
Ο πλέον μ@λάκας Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, τη Κυριακή κατά τη σύνοδο δωρητών που πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο για τη λωρίδα της Γάζας (γιατί είμαστε και large εμείς, δεν έχουμε να φάμε αλλά ταίζουμε τους τρομοκράτες για να δυναμώσουν και να κάνουν χειρότερα), πρόσθεσε «Διαθέσαμε αμέσως μετά την εκεχειρία 500.000 ευρώ για την αποκατάσταση της ύδρευσης και την επισιτιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας και σήμερα προσφέρουμε άλλο 1 εκατ. ευρώ» , ενώ έκανε λόγο για συμβολική προσφορά, μπροστά στις τεράστιες ανάγκες.
Για να καταλάβω γιατί προφανώς κάτι μου έχει διαφύγει εδώ. Πληρώνω εγώ, από τη τσέπη μου, τους τρομοκράτες της Γάζας που απαγάγουν παιδιά και τα δολοφονούν για να κάνει τη σοσιαλιστική του φιγούρα ο μ@λάκας. Πληρώνω εγώ γιατί αυτοί θέλησαν να προκαλέσουν το Ισραήλ, που τους βομβάρδισε ανηλεώς και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ, για να ξαναχτίσουν τα όσα γκρεμίστηκαν και σε κανένα χρόνο να ξανακάνουν τα ίδια. Πληρώνω εγώ για να τα "επενδύουν" οι τρομοκράτες σε όπλα και βόμβες και ρουκέτες για να σκοτώνουν Δυτικούς.
Μ@λάκα Βενιζέλο που σκορπάς τα χρήματα μου για να φτιάξεις τη ζωή των τρομοκρατών και να τους ταΐσεις μη σου πάθουν τίποτα, χέστηκ@ αν δεν έχουν νερό ή αν ψοφήσουν από τη πείνα. Να μη κάνουν πολέμους, να μη σκοτώνουν παιδιά και να μην εκλέγουν τρομοκράτες για κυβέρνηση.
Ωραία ξεκινήσαμε την εβδομάδα, με τα χρήματα των Ελλήνων να πηγαίνουν στους τρομοκράτες του Ισλάμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: