googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ, ευχαριστούμε από καρδιάς:


ΣΥΡΙΖΑ, ευχαριστούμε από καρδιάς:
Γιατί αποκλείεις τον ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ και αποδεικνύεις πόσο φασίστες, αμετροεπείς και το κυριότερο πόσο ελλιποβαρείς είσαστε, απέναντι στους γνώστες της ιστορίας και της γενικής κατάστασης της Ελλάδας.
Γιατί αποδείξατε ότι δεν αντέχετε το βάρος του πατριωτισμού της δεξιάς, την ώρα που δήθεν προσπαθείτε να ξεφορτωθείτε τα βαρίδια του Εθνομηδενισμού.
Γιατί δεν αντέξατε τη πίεση της γνώσης απέναντι στη πενία και την ένδεια των ψεμάτων σας.
Γιατί διατυμπανίζετε το μίζερο και εμφυλιοπολεμικό εαυτό σας που δεν ξεπέρασε ποτέ την ήττα του και επιθυμεί να επιβληθεί με τα κονσερβοκούτια και την κατάλυση της δημοκρατίας.
Γιατί μας δώσατε την ευκαιρία να είμαστε για άλλη μια φορά νικητές, εμείς που από τα ενοχικά μας σύνδρομα, σας δίνουμε προβάδισμα.
Γιατί για άλλη μια φορά, δείξατε το πραγματικό εαυτό σας και τον κομπλεξισμό σας. Όπως επίσης τη διάθεση σας να κατακτήσετε την εξουσία με κάθε μέσο και χωρίς ηθική!
Γιατί είσαστε ο παλιός, καλός και γνώριμος κακός σας εαυτός, με τα συγκοινωνούντα δοχεία σας, αυτά των τρομοκρατών, αναρχικών, παρακρατικών και λαθρομεταναστών, που όλα φωνάζουν την απέχθεια σας για την Ελλάδα και τους Έλληνες!
Ευχαριστούμε δημοκράτες, προοδευτικοί φασίστες του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: