googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

«Θύελλα» για την απίστευτη συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου - Προκλητική και με δημοσιογράφους

«Θύελλα» για την απίστευτη συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου - Προκλητική και με δημοσιογράφους

Έντονες αντιδράσεις ξεσήκωσε η χθεσινή ενέργεια της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου να ζητήσει εξηγήσεις από τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων που ήταν επιφορτισμένες με την περιφρούρηση πορείας εργαζομένων στην υγεία, επειδή σταμάτησε την πορεία στο ύψος της Βουλής.
Το επεισόδιο μάλιστα αυτό επέκριναν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος.
Ωστόσο, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε για ακόμη μια φορά η συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής η οποία τα έβαλε με δημοσιογράφους όταν τη ζήτησαν να κάνει κάποια δήλωση για το επεισόδιο με τον αστυνομικό.
«Σας κατηγορούν πως θίξατε έναν αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.» είπε ένας από τους δημοσιογράφους.
Τότε η κ. Κωνσταντοπούλου άρχισε να τον ρωτάει: «Εσείς ποιος είστε; Πώς λέγεστε; Αυτό που κάνετε είναι σωστό; Που εργάζεστε; Γιατί μου κλείνετε το δρόμο;» και απευθυνόμενοι στους εκπροσώπους τους Τύπου τους κατηγόρησε πως παραβιάζουν τις υποχρεώσεις τους.
«Έρχομαι στην εκδήλωση του Συνηγόρου του Πολίτη. αν θέλετε κάποια δήλωση, μπορείτε να τη ζητήσετε. Αυτή τη στιγμή το να με εμποδίζετε να προσέλθω στην εκδήλωση είναι παραβιάση των δικών σας υποχρεώσεων»
Διαβάστε περισσότερα: 
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113530578

Δεν υπάρχουν σχόλια: